Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Chodzi o tę widoczną niżej a dotyczącą przycisku i około 40 innych aukcji.
A kiedy wchodzę w edycję opisu to mam coś takiego.
Co jeszcze muszę usunąć z opisu aby aukcja " wisząca" jako szkic od wczoraj wreszcie została zaakceptowana?
@cztery_bez_atu nie wiem czy czasem bot nie wychwytuje słowa "wyprzedaż"
@_Likos_ Ja ostatnio wystawiałem banknot z Boliwii, na którym był przedstawiony krokodyl, i też mi sprawdzali - zapewne w ramach ochrony zagrożonych gatunków 😎
To że sprawdzają to mi zwisa, gorzej że nie wiadomo jakie są zasady.
A tam. Lacoste
@cztery_bez_atu czy gdy klikasz "popraw błędy" jesteś przenoszona do formularza edycji oferty? Czy jakiś element jest zaznaczony na czerwono? Czy możesz dla tej przykładowej oferty nr 16593682549 podesłać zrzuty z całego formularza?
Kiedy kliknę " Popraw błędy " jestem przenoszona do edycji, ale nie ma tam nic zaznaczonego innym kolorem. Żeby była ścisłość. Pierwotnie był tam kontrowersyjny tekst który po pierwszej nieudanej próbie wystawienia został usunięty, ale aukcja nadal tkwi w szkicach i nie ma już co usunąć.
Oczywiście mogę przesłać zrzuty całej strony, tylko to będzie w odcinkach. Bodaj że jest to 15 -17 elementów. Nie potrafię zrobić zrzutu całej strony za jednym razem.
@cztery_bez_atu a czy ten kontrowersyjny tekst usunęłaś przez opcje wznowienia oferty, czy edycję oferty? Jeśli przez edycję, to spróbuj proszę zrobić to przez wznowienie.
@cztery_bez_atu Zakazane słowa to m. in. wyprzedaż, promocja itp.