Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak widać ja swoje, katalog swoje. Do tej pory łączyłam, wystawiałam, potem wchodziłam i poprawiałam co katalog namieszał. A teraz nie wiem czy jak to połączę i wystawię, a potem edytuję rok i numer wydania to zdejmiecie mi ofertę i dacie punkty karne czy nie?????
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Nie chcę narzekać ale naprawdę przydałaby się odpowiedź... Swoją drogą ile jeszcze lat musimy prosić, by parametry takie jak rok i numer wydania z automatu wstawiały się takie jak podał sprzedawca? Po kiego nam to edytujecie na błędne??? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki konsultuję to, proszę o cierpliwość.
@AnnaG-Antyki nie otrzymasz ujemnych punktów za błędne wystawienie, ale automaty mogą zakończyć ofertę jak znajdą w niej błędy, proszę zgłoś błąd w produkcie (przycisk jest dostępny po lewej stronie).
Przepraszam ale czy Ty wiesz o czym piszesz? Dlaczego mam Twoim zdaniem zmieniać komuś oferty??? Przecież jak ktoś sobie wystawił pierwsze wydanie to ma I wydanie, ja wystawiam wydanie III-cie. Zmiana produktu rozwali oferty innym. Przy takiej polityce zawsze będzie tu syf. To są parametry, które można edytować, wiec powinny z automatu wystawiać się takie jakie podał sprzedawca. Nie ingeruję przecież w EAN, tytuł książki czy autora. Tylko w rok i numer wydania. W tej chwili co chwilę trzeba to poprawiać po katalogu...
@AnnaG-Antyki rozumiem, natomiast na ten moment proszę zgłoś błąd w produkcie (przycisk jest dostępny po lewej stronie). Na tę chwilę proponuję to rozwiązanie.
A ja nadal mówię, że to nie jest rozwiązanie, bo to NIE JEST BŁĄD W PRODUKCIE tylko inny rok wydania. Przepraszam czy każdy produkt ma zmieniany EAN w zależności od roku produkcji? Jakoś nie wydaje mi się... Czemu nagle uważasz że książka z innego roku już jest innym produktem? Idąc tym sposobem rozumowania co roku będziecie dodawać nowy katalog do każdego produktu produkowanego w tym roku? Czy może sprzedawca wystawiając np. płytę wyprodukowaną w tym roku będzie zmieniał katalog na 2025, a potem kolejny sprzedawca będzie go edytował na 2024, następny znowu na 2025, a kolejny na 2023, bo mu się starsza zasiała na magazynie i akurat znalazł???