Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, @Health___Beauty. Miniatura oferty musi przedstawiać przedmiot sprzedaży na jednolitym białym tle o kolorze (RGB 255. 255. 255). Na miniaturach nie mogą znaleźć się żadne napisy, loga, symbole oraz znaki wodne. Ramki, czy strzałki, elementy graficzne są niedozwolone.
Przekazałam oferty do weryfikacji, dziękuję za sygnał!
@MiMary Rozumeim, że skoro oferty nadal wiszą to nie stwierdziliście nieprawidłowości?
@Health___Beauty Zgłoszenia rozpatrywane są w kolejności ich wpływu. Z uwagi, że zostały one zgłoszone w piątek, a trwa jeszcze weekend, weryfikacja ofert przesłanych przez @MiMary może się wydłużyć.
@matt_rose u Was jeszcze poprzedni weekend czy już kolejny? Czy może czas rozpatrywania zgłoszeń to 30 dni?
@Health___Beauty podjęliśmy już odpowiednie kroki względem ofert. 🙂
@Sa_nova Świetnie, to zweryfikujcie jeszcze proszę tego 🤣 tak tylko wspomnę że to są produkty dedykowane nastolatkom a nie kategoria erotyka 🤣
@Health___Beauty dzięki! Już je zgłaszam do weryfikacji. 😊
@Health___Beauty Każdą ofertę możesz zgłosić do weryfikacji samodzielnie, korzystając z odnośnika "Zgłoś naruszenie".
@nat_not po Tobie bym się nie spodziewała takiej odpowiedzi 🙂 Ale dzięki. Może po prostu dopiszcie gdzieś w regulaminie, że do tyczy on tylko polskich sprzedawców, a Chińczycy są nietykalni.
wg regulaminu - nie.
wg zasady business is business - tak
@the-foe Szczerze mówiąc w głębokim poważaniu mam jakie ktoś ma miniaturki. Chińczyk sprzedaje podróbki i tyle.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
i znowu:
https://allegro.pl/oferta/sol-de-janeiro-mgielka-brazylijska-40-90ml-17820379913
https://allegro.pl/oferta/sol-de-janeiro-mgielka-brazylijska-71-90ml-17828034245
nie chcę być złośliwa ani niepotrzebnie zawracać nikomu głowy ale zanim napiszecie, że można zgłaszać przez formularz to informuję iż zgłaszanie przez formularz nie przynosi efektu. Kilkadziesiąt zgłoszeń - zero efektu, jak oferty wisiały tak wiszą.
@Health___Beauty już działam, wrócę do Ciebie z informacją.
@Syrena_zT super, dziękuję. Mogę przy okazji prosić o wyjaśnienie za co została zablokowana moja oferta tej mgiełki? próbuję wznowić ofertę 16431683773 i wyskakuje mi komunikat "Nie można aktywować oferty zablokowanej przez administratora."