Ogólnie zgłoszone ale bez efektu więc chcę to omówić ( bo może też takie wystawie ? )
Dla mnie to oczywiste że ta aukcja to sciema z jednym celem - relkama usługi ( i pozostałe 70 % ogłoszeń tego sprzedawcy )
Po pierwsze aspekt techniczny - jako nr części wpisano kilka typów sterowników... 02E927770AQ to nie to samo co 02E927770AE
Ale mnie w tej chwili bardziej fascynuje umieszczenie w tekście takich kwiatków:
Elastyczne podejście – w zależności od sytuacji możliwe jest skorzystanie z gotowego elementu lub rozważenie alternatywnego podejścia opartego na własnym sterowniku, jeśli czas nie jest dla Ciebie kluczowym czynnikiem.
Zdjęcia nie związane z przedmiotem ale sugerujące usługi....
Pogadamy ? @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Pyza871 dziękuję, że nam to zgłosiłeś! Jest to naruszenie regulaminu i po Twoim zgłoszeniu oferta, którą podlinkowałeś została usunięta, ale sprzedający wystawił ją ponownie.
Zgłosiłam wszystkie oferty, które łamały regulamin, więc wkrótce odpowiedni dział podejmie wobec nich działania.