anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy to naruszenie regulaminu ?

Pyza871
#7 Wielbiciel

https://allegro.pl/oferta/sterownik-skrzyni-biegow-dsg-dq250-02e-vw-audi-skoda-seat-gwarancja-182178...

Ogólnie zgłoszone ale bez efektu więc chcę to omówić ( bo może też takie wystawie ? )

Dla mnie to oczywiste że ta aukcja to sciema z jednym celem - relkama usługi ( i pozostałe 70 % ogłoszeń tego  sprzedawcy ) 

Po pierwsze aspekt techniczny - jako nr części wpisano kilka typów sterowników...  02E927770AQ to nie to samo co 02E927770AE

Ale mnie w tej chwili bardziej fascynuje umieszczenie w tekście takich kwiatków:

Elastyczne podejście – w zależności od sytuacji możliwe jest skorzystanie z gotowego elementu lub rozważenie alternatywnego podejścia opartego na własnym sterowniku, jeśli czas nie jest dla Ciebie kluczowym czynnikiem.

Na naszym kanale YouTube można znaleźć filmy pokazujące m.in.:

• typowe objawy spotykane w sterownikach DSG
  • sposób demontażu i montażu sterownika w wybranych modelach
  • najczęściej powtarzające się przypadki i charakterystyczne zachowania tych modułów

Zdjęcia nie związane z przedmiotem ale sugerujące usługi....

Pogadamy ? @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Pyza871 dziękuję, że nam to zgłosiłeś! Jest to naruszenie regulaminu i po Twoim zgłoszeniu oferta, którą podlinkowałeś została usunięta, ale sprzedający wystawił ją ponownie.
Zgłosiłam wszystkie oferty, które łamały regulamin, więc wkrótce odpowiedni dział podejmie wobec nich działania. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów