Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanie do moderatorów i nie tylko... Czy te dwa przedmioty na poniższym zdjęciu to takie same produkty? Jak uważacie?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@TechartGSM oferta odpięta od produktu.
Super! To teraz poproszę 17981816987 błędnie połączona z produktem. To nie jest kabel USB-C, tylko USB-A, dlatego nie jest to to samo co mój produkt.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@TechartGSM czy zgłosiłeś to przez dedykowany formularz? Jeśli tak, kiedy dokładnie?
Nie, i nie mam zamiaru wykonywać nic nie dających czynności. Przeczytaj cały wątek od początku.
@TechartGSM właściwą drogą takich zgłoszeń jest dedykowany formularz. Wówczas zgłoszenie trafia do zespołu zajmującego się tą tematyką. My jako moderatorki i moderatorzy możemy działać jeśli Twoje zgłoszenie nie jest w ogóle lub błędnie rozpatrzone. Nie będziemy natomiast przekazywać pojedynczych zgłoszeń, ponieważ nie jest to prawidłowy sposób ich zgłaszania.
@_HolaOla_ ten wątek jest od czerwca... Od czerwca nie jesteście w stanie sprawić, żeby ten drugi sprzedawca się nie podpinał pod niewłaściwy produkt, czy żeby Wasz bot nie łączył tych aukcji razem. Czyli naprawić przyczynę błędu. Ale za to po raz drugi usiłujecie wyciszyć temat. Może poszukajcie sposobu naprawienia problemu, żeby nie trzeba było go zgłaszać?
@_HolaOla_ Której części zdania "Przeczytaj cały wątek od początku" nie zrozumiałaś? Chętnie pomogę w rozwikłaniu zagadki.
Długo jeszcze??
@TechartGSM czego dokładnie się tyczy Twoje pytanie? Bo jeżeli zgłoszenia błędnego podpięcia to Ola już wyżej wyjaśniła ci gdzie możesz je zgłosić.
@Syrena_zT Również nie zapoznałaś się z tematem od podstawi i clue jego ciągłego istnienia?
@TechartGSM widzę, że masz problem z udzieleniem odpowiedzi na proste pytanie. W takim układzie ja twoje też pozostawię bez odpowiedzi.
Ala, naprawdę zalecam odpoczynek, nic nie wnoszące do tematu odpowiedzi nikomu nie służą. Kliknij więc może przycisk "Na dzisiaj dosyć" lub jak to się nazywa w tej korporacji, a w dniu jutrzejszym, czy też po weekendzie wróć z merytorycznymi odpowiedziami - i to nie wybiórczymi, tylko na świeżo zajmiesz się całością problemów zgłoszonych przez użytkowników.