anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy to takie same produkty?

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Pytanie do moderatorów i nie tylko... Czy te dwa przedmioty na poniższym zdjęciu to takie same produkty? Jak uważacie?

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

TechartGSM_0-1750146636451.png

oznacz moderatorów
112 ODPOWIEDZI 112

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@TechartGSM oferta została odpięta od produktu. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@la_nika Super! 

To teraz poproszę 17927392654 błędnie połączona z produktem. To nie jest kabel USB-C, tylko USB-A, dlatego nie jest to to samo co mój produkt.

Proszę o szybkie załatwienie sprawy.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @TechartGSM. Przekazałam ofertę do weryfikacji.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@TechartGSM, odpięliśmy ofertę. W przyszłości proszę o zgłaszanie ofert przez dedykowaną opcję ''Zgłoś ofertę błędnie powiązaną z produktem'' i wiadomość do nas dopiero wtedy, gdy nie zauważysz rezultatów. W przypadku podanej oferty 17927392654 nie otrzymaliśmy od Ciebie wcześniej takiego zgłoszenia. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@MiMary Polecam dokładną lekturę tego wątku od pierwszego do ostatniego postu. Dowiesz się z niego że cały czas mamy do czynienia z taką samą ofertą, tego samego sprzedawcy, podpinaną do tego samego mojego produktu, zgłaszaną na wszelkie możliwe sposoby, oraz że od miesięcy nie potraficie nic z tym zrobić. Proszę więc zatem nie polecaj mi rozwiązań, z których niejednokrotnie korzystałem bez JAKICHKOLWIEK rezultatów. Będę zgłaszał tutaj każdą nową ofertę, dopóki nie zrobicie z tą sytuacją porządku. Punto.

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

To teraz poproszę 17929250657 błędnie połączona z produktem. To nie jest kabel USB-C, tylko USB-A, dlatego nie jest to to samo co mój produkt.

Proszę o szybkie załatwienie sprawy.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@TechartGSM, przekazałam ofertę do weryfikacji.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@TechartGSM, gotowe, odpięliśmy ofertę.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Dziękuję. To teraz poproszę 17929930135. Wszystko dokładnie jak wcześniej.  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@TechartGSM, zgłosiłam ofertę.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@TechartGSM, oferta 17929930135 została odpięta. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Dziękuję. To teraz poproszę 17930719537 Wszystko dokładnie jak wcześniej.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@TechartGSM 

Zgłosiłem ofertę.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów