anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy to takie same produkty?

TechartGSM
#15 Entuzjasta

Pytanie do moderatorów i nie tylko... Czy te dwa przedmioty na poniższym zdjęciu to takie same produkty? Jak uważacie?

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

TechartGSM_0-1750146636451.png

oznacz moderatorów
182 ODPOWIEDZI 182

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM 

Podjeliśmy już odpowiednie działania i zgłosiliśmy oferty do weryfikacji. W przypadku naruszeń podejmujemy odpowiednie działania, natomiast o nich nie będziemy już Ciebie informować.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta

@gdvorek Czekam po prostu na odpięcie niepoprawnie połączonej oferty z moim produktem, co i jak tam sobie zrobicie, mało mnie interesuje, byle oferta została odpięta bo jest nieprawidłowa. Tylko tyle.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM 

Otrzymałem informację, że w przypadku oferty nr 17891610590 nasz zespół od weryfikacji tych ofert, dał znać, że nie widzi podstaw do odpięcia.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta

@gdvorek Powiedz mi, dlaczego swoimi działaniami uwłaczacie własnej inteligencji? W osiemdziesięciu poprzednich postach była już dwa razy sytuacja, że "zespół nie widział podstaw" do odpięcia oferty. Cofnij się chociażby do pierwszego postu ze zdjęciami, i odpowiedz - nawet nie mi - SAM SOBIE odpowiedz czy widzisz jakąś różnicę we wtyczkach USB-A i USB-C. To nie technologia kosmiczna, to wtyczki z którymi KAŻDY w tym kraju powyżej piątego roku życia ma styczność codziennie i nawet jeżeli nie zna różnic techniczych, to wie że wtyczki USB-C nie włożysz w ładowarkę ze złączem USB-A i odwrotnie. To z kolei sprawia, że to raczej nie to samo, prawda?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM 

Przekazałem ponownie do weryfikacji prośbę o odpięcie oferty razem z Twoimi wyjaśnieniami i otrzymałem odpowiedź, że oferta została odpięta.

Na przyszłość zachęcam podać numer oferty z wyjaśnieniami (bez zbędnych przytyków). Mam nadzieję, że to przyśpieszy weryfikację i oferty będą od razu odpięte.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta

Pominę już fakt że różnica w wyglądzie towaru na miniaturkach jest widoczna już na pierwszy rzut oka. W tym wątku zgłaszałem wielokrotnie WYŁĄCZNIE oferty z tym samym produktem, tego samego sprzedawcy, podpięte pod TEN SAM mój produkt i tak już kilka miesięcy. Doskonale widać gdzie jest problem, patrząc już na pierwszy post. Tu nie ma nawet co weryfikować, tu nie potrzeba armii specjalistów - "odepnij" i tyle - a wychodzi że za każdym razem muszę się przypominać po X razy, a na koniec słyszę że jest brak nieprawidłowości - albo jeszcze lepiej "podejmujemy odpowiednie działania, natomiast o nich nie będziemy już Ciebie informować". 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM 

Jak już cytujesz moje wypowiedzi to nie ucinaj ich, bo zmienia to kontekst:

"W przypadku naruszeń podejmujemy odpowiednie działania, natomiast o nich nie będziemy już Ciebie informować.".

Nie wracamy z odpowiedzią do Ciebie o podjętych działaniach. 

Natomiast zaproponowałem Tobie w jaki sposób na przyszłość zachęcam zgłaszać błędnie powiązania z ofertą. Przypomnę tylko, że my nie jesteśmy od podejmowania takich decyzji czy coś odpiąć czy też nie. Przekazujemy Tobie informację od naszego zespołu, który to weryfikuję. 

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta

@gdvorek 

"Natomiast zaproponowałem Tobie w jaki sposób na przyszłość zachęcam zgłaszać błędnie powiązania z ofertą" - nie mogę odnaleźć, ale mam nadzieję że nie mówisz o "przycisku na dole strony"

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM 

Napisałem wyżej:

"Na przyszłość zachęcam podać numer oferty z wyjaśnieniami (bez zbędnych przytyków). Mam nadzieję, że to przyśpieszy weryfikację i oferty będą od razu odpięte."

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta

@gdvorek Proszę, według zaleceń:

Oferta 17916036669 błędnie połączona z produktem. To nie jest kabel USB-C, tylko USB-A, dlatego nie jest to to samo co mój produkt.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM poprosiłam już o sprawdzenie tego. Wrócę do Ciebie z informacją. 
Przyjrzałam się też samemu produktowi, powinieneś w nim zgłosić sugestie zmian, są w nim błędne zdjęcia (USB A).

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT Zgłosiłem, tylko pytanie brzmi kto te zdjęcia dodał, bo nie ja. Ja tworzyłem produkt, dlaczego ktoś może go edytować, a co gorsza - dlaczego ktoś albo coś zatwierdziło niepoprawne zmiany?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM odpięliśmy ofertę i usunęliśmy niepoprawne zdjęcia z katalogu. Zdjęcia w tym przypadku pochodziły z oferty przypiętej do produktu. 

Alicja
oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Proszę, według zaleceń:

Oferta 17917713437 błędnie połączona z produktem. To nie jest kabel USB-C, tylko USB-A, dlatego nie jest to to samo co mój produkt.

oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @TechartGSM, poprosiłem o sprawdzenie. Wrócę do Ciebie z informacją.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Jak tam progress? Błędna oferta nadal nie jest odłączona... Długo to jeszcze potrwa?

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM Oferta została odpięta 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta

@matt_rose Mega. To teraz poproszę 17925795009 błędnie połączona z produktem. To nie jest kabel USB-C, tylko USB-A, dlatego nie jest to to samo co mój produkt.

Mam nadzieję że potrwa to krócej niż ostatnio...

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM zgłoszone 👍

Monika
oznacz moderatorów