Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanie do moderatorów i nie tylko... Czy te dwa przedmioty na poniższym zdjęciu to takie same produkty? Jak uważacie?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Kolejny raz, znowu ten sam sprzedawca, znowu podpina zły produkt, pod ten sam co poprzednio. Oferta 17854903127. To nie jest ten sam produkt co w katalogu. Proszę o szybkie działanie.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@TechartGSM zgłosiłam ofertę do weryfikacji.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Długo jeszcze to potrwa?
@TechartGSM nie, oferta jest już odpięta od produktu.
Super, dziękuję. Szkoda że przy przypomnieniu odpięta w moment, a poprzednie zgłoszenie 2 dni wisiało w powietrzu...
No to kolejna oferta... 17868574924
Zamierzacie coś z tym zrobić, ale tak dla odmiany SKUTECZNIE? Ile razy jeszcze będę zgłaszał dokładnie taką samą ofertę dokładnie tego samego sprzedającego??
@TechartGSM zgłosiłam ofertę oraz poprosiłam zespół, aby zweryfikował sytuację z tym sprzedającym.
Tą razą widzę działanie błyskawiczne, oby się tylko utrzymało w mocy 🙂
No to jedziemy... Oferta 17871393164, reszta jak zawsze...
Skuteczność macie widzę jak mól spożywczy w zapylaniu kwiatów. Żenada.
@TechartGSM obrażanie nas rozumiem, że ma poprawić skuteczność?
Zgłosiłem ofertę.
@gdvorek Ocenę poziomu skuteczności traktujesz jako obrazę? To nic innego niż fakt - z dziesiąty raz już zgłaszam to samo i widzę że nie potraficie rozwiązać problemu systemowo. Więc dokonałem oceny skuteczności działań które do tej pory podjęliście. Porównanie uważam za trafne.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Postępów nie widzę...
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Nowy dzień, i stary brak postępów... Długo to jeszcze potrwa? Czy są jakieś niejasności?
@TechartGSM oferta jest odłączona od produktu.
No to jedziemy dalej: oferta 17886677817, reszta jak zawsze.
Zaczyna mi się ta zabawa podobać. Mogę się chociaż pośmiać z nieudolności serwisu. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@TechartGSM Zgłosiłam tę ofertę.
@N_Nitka28 Mega!! Dziękuję za szybkie działanie i usunięcie oferty...
No to jedziemy dalej: 17891610590
Resztę znacie.
ŻENADA TAKA, ŻE SŁÓW MI BRAK NA WASZĄ NIEUDOLNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!
@TechartGSM Zgłosiłam.
@N_Nitka28 Świetnie, uważasz że to rozwiązanie tego problemu? Bo ja nie za bardzo. Określ mi ewentualnie za którym razem zrobicie z tym porządek - przy dwudziestym, czy studwudziestym zgłoszeniu?
@TechartGSM Przykro mi, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Możesz również samodzielnie zgłaszać takie oferty na dole strony danej oferty.