anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy znowu komuś się nudzi?

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Czy znowu komuś się nudzi, czy są to działania Waszej "inteligentnej" AI?

Dostaję wiadomość:

Zrzut ekranu (99).png

Przechodzę do ofert połączonych z produktem, klikam szczegóły produktu i co widzę?

Zrzut ekranu (98).png

A to produkt który sprzedaję:

Zrzut ekranu (97).png

Czy naprawdę uważacie że Yashica EZ-Matic, to ten sam aparat co Werra I ?

Oferta przez kilka tygodni była dobrze połączona i nagle ktoś lub coś wie lepiej?

Potem w razie nieporozumień z kupującym przeczytam tekst od konsultantów,"To sprzedający jest odpowiedzialny za treść oferty i prawidłowe połączenie z katalogiem produktów.Przykro nam ale kupujący ma prawo do subiektywnej opinii i negatywnego komentarza nie możemy usunąć , gdyż nie łamie on naszych zasad.

Zatem dlaczego ktoś lub coś, miesza się w treść oferty i łączy błędnie ofertę połączoną prawidłowo?

Nie mam zamiaru zgłaszać żadnych błędów.Do tej pory zrobiłem kilka zgłoszeń i reakcji brak, zatem zgłaszanie uważam za bezcelowe.Na temat bubel-katalogu nie chce mi się już nawet wypowiadać.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

RaBarbar_ka
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@ART_FOTO tak jak widnieje informacja w mailu, oferta została połączona z produktem na podstawie parametrów. Jeśli połączenie jest nieprawidłowe, zachęcam do jego zmiany. Przykro mi, że zgłaszane przez Ciebie uwagi do produktu nie zostały uwzględnione. Zapewniam Cię, że wszystkie sugestie są weryfikowane, niekiedy jednak zajmuje to nieco więcej czasu. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@RaBarbar_ka "Jeśli połączenie jest nieprawidłowe, zachęcam do jego zmiany. "

Połączenie było prawidłowe, zatem po co ktoś lub coś próbuje na siłę to ulepszać?

"Zapewniam Cię, że wszystkie sugestie są weryfikowane, niekiedy jednak zajmuje to nieco więcej czasu."

Wątpię w to bardzo.Skoro w sugestiach zawarte są dokładne parametry podane przez producenta, a "specjaliści od katalogu" i tak wiedzą lepiej...

"tak jak widnieje informacja w mailu, oferta została połączona z produktem na podstawie parametrów."

Skoro tak, to dlaczego nikt tego nie weryfikuje tylko liczycie na zgłaszanie błędów, które to zgłoszenia i tak w większości są ignorowane.

Ktoś kto stworzył tego potworka zwanego katalogiem, powinien teraz usiąść i z parametrami w ręku oraz zdjęciami identyfikować każdy produkt.Dopóki nie będzie to zrobione, to katalog ten nie będzie nigdy katalogiem produktów.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Robi się całkiem ciekawy katalog absurdów .

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@kolekcjoner608  wk.....ce jest to że mieszają oni, a odpowiedzialność za to ma ponosić sprzedający. Też przestałam zgłaszać jakiekolwiek błędy gdyż jest to wyłącznie stratą czasu którego nie mam za wiele. Cały czas coś się zmienia więc przy ponad 3 k aukcji mam co robić.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

zgłaszasz to allegro i piszesz kupującym, że za katalog allegro odpowiada allegro

oznacz moderatorów