Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Przez omyłkę nie wpisałem wagi do 3 paczek a wygenerowałem etykiety DHL, czy można prosić o anulację tych 3 paczek abym mógł jeszcze raz wprowadzić poprawne dane.
@DROGERIE24_pl a wymiary poprawne? Która waga większa rzeczywista czy gabarytowa? W DHL chyba dzielą przez 4000
Wymiary poprawne podałem. 80x39x40 waga rzeczywista 13kg a gabarytową mi przeliczyło chyba 31,2. Max waga to chyba 31,5 tak mi podawał allegro Sales Center
@DROGERIE24_pl no i policzą Ci po wadze większej (gabarytowej)
Tylko że nie chciałbym jakiś dodatkowych kosztów ponosić przez podanie niewłaściwej wagi. i weryfikacje.
Poproszę moderatorów o reakcję
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@DROGERIE24_pl jeżeli wymiary i waga rzeczywista jest poprawna to dopłata będzie jedynie do wagi DHL_N7_KURIER_NADWAGA_25_31_5
Ja przez pomyłkę podałem wagę rzeczywistą 1kg i tylko o to się rozchodzi. zapomniałem wpisać te 13KG
@DROGERIE24_pl Nie mamy możliwości usunięcia etykiety, ale powinieneś mieć możliwość ponownego wygenerowania poprawnych etykiet.
@julienail tylko, że system może zakwalifikować przesyłki jako nie wysłane/opóźnione
@DROGERIE24_pl wg. mnie przewoźnik i tak w tym wypadku policzy po wadze gabarytowej.
No tak pownownie mogę wygenerować ale co z opłatami? Doliczycie mi nowe opłaty,
@DROGERIE24_pl opłaty są liczone dopiero po nadaniu