Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego od wczoraj wszystkie etykiety zapisują mi się w ZIP zamiast w PDF nic nie zmieniałem na koncie wcześniej były od razu w PDF zapisywane.
Na razie tak jest.
na razie tak jest? czyli do kiedy? czy oni są w stanie w ogóle coś dobrze zrobić? Po co oni uszczęśliwiają nas na siłe? tak samo z tymi urlopami odwalili... o stary...
Pewnie planują w najbliższym czasie poszerzyć ofertę dla dobra sprzedawców bo ich tak kochają i zaoferują w nowym dodatkowym abonamencie opcję pobierania etykiety bezpośrednio w pdf za jedyne 19.99 za 10 dni !
NA KAŻDYM KROKU KAŻDEGO DNIA DOKRĘCANIE ŚRUBY TRWA
Od jakiegoś czasu etykiety pobierają się w formacie zip, jak to zmienić aby było jak dawniej czyli bezpośrednio pobierała się etykieta bez zbędnej potrzeby wypakowywania...?
@gsyART w formularzu Wysyłam z Allegro, w kroku "Wybór przesyłek", pobiera się zip, nie jest to błąd. PDF możesz pobrać z zakładki Zamówione przesyłki.
No dobrze,ale my nie chcemy przechodzić do zakładki zamówione i tam pobierać pdf. Chcemy od razu przy zamówieniu otwierać etykiete w PDF. Dlaczego wprowadzacie zmiany które utrudniają nam życie? Przeciez to nie wy sprzedajecie, tylko my. Proszę przywrócić poprzednie ustawienia.
czy wie ktoś może jakim darmowym programem można otwierać teraz te etykiety? no jakiś absurd dlaczego to się w pdf nie otwiera tak jak było?