Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chyba sobie żarty robicie, najpierw nie wiem na jakiej podstawie weryfikujecie sobie że będę wysyłał dziś do 11. Piszę na czacie że mam możliwość nadania do 13 (a nawet dłużej), jestem zapewniany że o 11 zmieni się na 13.. i co? zmieniło się na po świętach. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Musimy zacząć się do nich modlić. Allegro stało się BOGIEM.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Teraz to nawet na czacie cud się teraz skontaktować. Ale narobiliście zamieszania!
Allegro nie tylko ucięło możliwość sprzedaży nam, małym żuczkom.
Ale i w swoim sklepie, nie wspominając że stracili zyski z nieuzyskanych prowizji od sprzedaży.
Geniuszy z zespołu allegro, którzy wymyślili wdrożenie wadliwego algorytmu, chyba nie czeka premia świąteczna 🙂
Niestety - mleko sie rozlało bo premia świąteczna już wypłacona 😞
Korporacje wypłacają zwykle koło 15go.
Ja przed chwilą na gwałt dokupywałam prezent na nieplanowaną wcześniej wizytę i szlak mnie jak zwykle trafił. Przy przeglądaniu wyników DOSTAWA NA JUTRO, po wejściu w ofertę i po zakupie- DOSTAWA 27-go jednak magiczne KUP DZIŚ DO 13stej. Skończyło się na tym, że kupiłam i napisałam sprzedającej, że jak wyśle dzisiaj super, a jak nie to niech nie wysyła wcale. Odpisała w 5 min i wysyła dzisiaj...
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dlaczego sobie jaja z kupujących robicie? Kupić coś na tym portalu to już chyba tylko po pijaku, klikając na chybił trafił można. Zero szans na świadome zakupy... Wasza dziwna polityka jedyne co robi to wkurza wszystkich.
@AnnaG-Antyki U mnie to samo, dzień w dzień wysyłamy wszystkie przesyłki, które są złożone do 14 danego dnia - dzisiaj oczywiście mamy "Dostawa 27 grudnia" 😄