anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dyskusja - cierpliwość na wyczerpaniu

atechnik_sklep
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Od 25 lis 2024, 17:58 wraz z Kupującym prowadzimy dyskusję z Allegro w sprawie niedostarczonej przesyłki, której nie dało się odebrać (ze względu na błędny kod odbioru) i zaginęła w czasoprzestrzeni.

Jest dzisiaj 9 luty 2025 i dalej końca nie widać. 
Coraz dziwniejsze informacje pojawiają się ze strony konsultantów Allegro

Dzisiaj informacja, że przesyłka zwrotna została doręczona i żebym potwierdził odbiór i zwrócił środki.
https://tracktrace.dpd.com.pl/parcelDetails?typ=1&p1=0049517625246W

Historia przesyłki

Data Godzina Opis Oddział
2025-02-07 11:40:00 Przesyłka doręczona
Odbiorca: I......I
PO2
2025-02-07 07:51:10 Wydanie przesyłki do doręczenia PO2
2025-02-07 02:39:08 Przyjęcie przesyłki w oddziale DPD PO2
2025-02-07 02:39:06 Przyjęcie przesyłki w oddziale DPD PO2
2025-02-06 18:21:27 Przesyłka odebrana przez Kuriera  
2025-02-06 10:02:55 Zarejestrowano dane przesyłki, przesyłka jeszcze nienadana

PO2 to chyba nie została dostarczona do Krakowa ???

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @atechnik_sklep. Przepraszam za utrudnienia. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@atechnik_sklep, widzę, że jesteśmy z Tobą w kontakcie w sprawie mailowej 49145604. Zgodnie z sugestią doradcy najlepszym rozwiązaniem będzie zgłoszenie reklamacji. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

atechnik_sklep
#14 Krzewiciel#

To niesmaczny żart, tak? Allegro nie dostarcza przesyłki Allegro Delivery do kupującego, nie dostarcza zwrotu a teraz jakiś kolejny babol z powiadomieniem o dostarczeniu przesyłki x razy zwrotnej i to ja mam coś reklamować? Rozczulacie mnie ;).

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@atechnik_sklep właśnie zgłosiłeś tutaj reklamacje allegro (w sposób dowolny - zgodny z ustawą),

na kłamliwe wpisy w systemie i kłamliwe sugerowanie przez moderatorów czynności, które nie miały miejsca oraz zmuszanie z art 286kk do działania na Twoją szkodę

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@atechnik_sklep widzę, że dziś wysłaliśmy do Ciebie wiadomość mailową w sprawie reklamacji - podaj proszę w odpowiedzi na maila potrzebne informacje, o którę poprosił doradca. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów