anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Działa menedżer inpost?

MAMY ROZWIĄZANIE!
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Robiłam 2 etykiety na paczkomat było OK. Chciałam zrobić kolejną na minikuriera i mam ZONKa. Pokazuje koszt wysyłki 0zł zamiast normalnej opłaty, a przy próbie potwierdzenia wyskakuje "wystąpił nieoczekiwany błąd".

(Allegro dzieli, by rządzić).
oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17
Kopim_pl
#9 Pomysłodawca#

Mamy to samo, w przypadku paczek robionych za pośrednictwem allegro i tych z managera InPost.

oznacz moderatorów
lewgorzkowski
#12 Orędownik#

potwierdzam!

oznacz moderatorów
BikeOutlet_pl
#11 Animator#

coś się spsuło.. 

---
allegro nicniegro
oznacz moderatorów
accadia
#13 Ambasador#

u mnie to samo....

oznacz moderatorów
Phenixcompany
#8 Zapaleniec#

U mnie podobnie- nie mogę utworzyć etykiety. Wyskakuje komunikat: Wystąpił nieoczekiwany błąd

oznacz moderatorów
superstore
#9 Pomysłodawca#

Potwierdzam, nie można wygenerować etykiet, błąd po stronie inpost

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Wydrukowałam tę jedną. Nie wiem czy się na stałe naprawiło czy farta miałam ale graniczna minęła i dziś koniec xD

oznacz moderatorów
BikeOutlet_pl
#11 Animator#

taa, chyba już działa

---
allegro nicniegro
oznacz moderatorów
passahouse_com
#11 Animator#

Brak możliwości nadana przesyłek. Nie można utworzyć ani z baselinker ani przez formularz wysyłam z allegro. Komunikat ten sam. 

Komunikat: Pole "Dane odbiorcy - email" zawiera błędne dane: Nie można nadać wybranego zamówienia

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Wysyłając z menadżera tez nie mogę. System pokazuje, ze płatna paczka będzie kosztowała 0zł i co za tym idzie przy próbie potwierdzenia wyskakuje błąd. 

oznacz moderatorów
julienail
Była Moderatorka
Była Moderatorka

Rzeczywiście wystąpił taki problem, za co przepraszamy. Obecnie wszystko powinno już działać. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mixpromocji
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, czy ktoś ma może problem z wysyłką inpost. Pokazuje się informacji że jest błędny email. Nie można ani przez allegro ani przez manager paczek. 

oznacz moderatorów
marelifie
#8 Zapaleniec#

witam

u mnie to samo upss wystapił nieoczekiwany  bład w manager inpost

oznacz moderatorów
bobomio
#8 Zapaleniec#

u mnie dokładnie ten sam komunikat upss wystapił nieoczekiwany bład w manager inpost

oznacz moderatorów
VitaElixir_PL
#8 Zapaleniec#

Witam

ma właśnie ten sam problem . przed 13 jeszcze dało sie cos nadać a teraz jest błąd i czepia sie ze nie ma adresu email - znów coś pogrzebali 

oznacz moderatorów
mixpromocji
#9 Pomysłodawca#

manager inpost działa

oznacz moderatorów
VitaElixir_PL
#8 Zapaleniec#

5 minut temu cos sie naprawiło 

oznacz moderatorów