anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Działa menedżer inpost?

MAMY ROZWIĄZANIE!
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Robiłam 2 etykiety na paczkomat było OK. Chciałam zrobić kolejną na minikuriera i mam ZONKa. Pokazuje koszt wysyłki 0zł zamiast normalnej opłaty, a przy próbie potwierdzenia wyskakuje "wystąpił nieoczekiwany błąd".

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17
Kopim_pl
#9 Pomysłodawca#

Mamy to samo, w przypadku paczek robionych za pośrednictwem allegro i tych z managera InPost.

oznacz moderatorów
lewgorzkowski
#12 Orędownik#

potwierdzam!

oznacz moderatorów
BikeOutlet_pl
#11 Animator#

coś się spsuło.. 

---
allegro nicniegro
oznacz moderatorów
accadia
#13 Ambasador#

u mnie to samo....

oznacz moderatorów
Phenixcompany
#7 Wielbiciel#

U mnie podobnie- nie mogę utworzyć etykiety. Wyskakuje komunikat: Wystąpił nieoczekiwany błąd

oznacz moderatorów
superstore
#9 Pomysłodawca#

Potwierdzam, nie można wygenerować etykiet, błąd po stronie inpost

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Wydrukowałam tę jedną. Nie wiem czy się na stałe naprawiło czy farta miałam ale graniczna minęła i dziś koniec xD

oznacz moderatorów
BikeOutlet_pl
#11 Animator#

taa, chyba już działa

---
allegro nicniegro
oznacz moderatorów
passahouse_com
#10 Popularyzator#

Brak możliwości nadana przesyłek. Nie można utworzyć ani z baselinker ani przez formularz wysyłam z allegro. Komunikat ten sam. 

Komunikat: Pole "Dane odbiorcy - email" zawiera błędne dane: Nie można nadać wybranego zamówienia

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Wysyłając z menadżera tez nie mogę. System pokazuje, ze płatna paczka będzie kosztowała 0zł i co za tym idzie przy próbie potwierdzenia wyskakuje błąd. 

oznacz moderatorów
julienail
Moderatorka
Moderatorka

Rzeczywiście wystąpił taki problem, za co przepraszamy. Obecnie wszystko powinno już działać. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mixpromocji
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, czy ktoś ma może problem z wysyłką inpost. Pokazuje się informacji że jest błędny email. Nie można ani przez allegro ani przez manager paczek. 

oznacz moderatorów
marelifie
#8 Zapaleniec#

witam

u mnie to samo upss wystapił nieoczekiwany  bład w manager inpost

oznacz moderatorów
bobomio
#8 Zapaleniec#

u mnie dokładnie ten sam komunikat upss wystapił nieoczekiwany bład w manager inpost

oznacz moderatorów
VitaElixir_PL
#8 Zapaleniec#

Witam

ma właśnie ten sam problem . przed 13 jeszcze dało sie cos nadać a teraz jest błąd i czepia sie ze nie ma adresu email - znów coś pogrzebali 

oznacz moderatorów
mixpromocji
#9 Pomysłodawca#

manager inpost działa

oznacz moderatorów
VitaElixir_PL
#8 Zapaleniec#

5 minut temu cos sie naprawiło 

oznacz moderatorów