Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Robiłam 2 etykiety na paczkomat było OK. Chciałam zrobić kolejną na minikuriera i mam ZONKa. Pokazuje koszt wysyłki 0zł zamiast normalnej opłaty, a przy próbie potwierdzenia wyskakuje "wystąpił nieoczekiwany błąd".
Mamy to samo, w przypadku paczek robionych za pośrednictwem allegro i tych z managera InPost.
potwierdzam!
coś się spsuło..
u mnie to samo....
U mnie podobnie- nie mogę utworzyć etykiety. Wyskakuje komunikat: Wystąpił nieoczekiwany błąd
Potwierdzam, nie można wygenerować etykiet, błąd po stronie inpost
Wydrukowałam tę jedną. Nie wiem czy się na stałe naprawiło czy farta miałam ale graniczna minęła i dziś koniec xD
taa, chyba już działa
Brak możliwości nadana przesyłek. Nie można utworzyć ani z baselinker ani przez formularz wysyłam z allegro. Komunikat ten sam.
Komunikat: Pole "Dane odbiorcy - email" zawiera błędne dane: Nie można nadać wybranego zamówienia
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Wysyłając z menadżera tez nie mogę. System pokazuje, ze płatna paczka będzie kosztowała 0zł i co za tym idzie przy próbie potwierdzenia wyskakuje błąd.
Rzeczywiście wystąpił taki problem, za co przepraszamy. Obecnie wszystko powinno już działać.
Dzień dobry, czy ktoś ma może problem z wysyłką inpost. Pokazuje się informacji że jest błędny email. Nie można ani przez allegro ani przez manager paczek.
witam
u mnie to samo upss wystapił nieoczekiwany bład w manager inpost
u mnie dokładnie ten sam komunikat upss wystapił nieoczekiwany bład w manager inpost
Witam
ma właśnie ten sam problem . przed 13 jeszcze dało sie cos nadać a teraz jest błąd i czepia sie ze nie ma adresu email - znów coś pogrzebali
manager inpost działa
5 minut temu cos sie naprawiło