Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Niech to w końcu padnie. Z przytupem. Wielu już ma dość.
@mdrogeria i z angielskiego się można podszkolić 🙂
Potrzebne to jak świniakowi siodło .
Poszli na całość.
Zapewne tańsza platforma sprzedaży , większe prowizje..🙄
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ jak można na siłę uruchamiać coś co nie działa i ma problemy, tak samo jak Allegro One, miało być obowiązkowe od października !!!
Sprawdźcie bo mam wrażenia że macie sabotażystę w firmie 😄
To co się dzieje na tej platformie w ostatnim roku to szok. Nie ma chyba 30 dni ciągiem podczas których mogę skupić się tylko na sprzedaży, natomiast ciągle dowiaduję się o nowych wspaniałych "udoskonaleniach". Nie wiem dlaczego wszystkie te "cudowne nowości" utrudniają tylko sprzedaż i odrywają od pracy, która ma przynosić efekty.
@kostas11 co dokładnie według Ciebie nie działa w Sales Center? Zespół odpowiedzialny za to narzędzie jest bardzo otwarty na Wasze uwagi, ale potrzebujemy konkretów.
@_HolaOla_ dlaczego tytuł wątku został zmieniony ?, zawierał bardzo istotną informację dla użytkowników ...
@mdrogeria nie ja go zmieniłam, ale widzę, że poprzedni wprowadzał w błąd, ponieważ korzystanie z sales center nie wiąże się z nowymi opłatami, a wątek dotyczy przeniesienia do nowego narzędzia.
@_HolaOla_ wspomnę niebawem Twoje słowa , zrobiłem zrzut , no.... chyba ,że mnie zablokujesz .. na zawsze .
@mdrogeria o tym, że sales center nie wiąże się z nowymi opłatami?
@_HolaOla_ tak
@mdrogeria bardzo proszę. Regularnie rozmawiam z zespołem odpowiedzialnym za to narzędzie i do tej pory nie słyszałam o jakichkolwiek planach o dodatkowych opłatach, które miały by się z nim wiązać. Oczywiście to stan mojej wiedzy na dziś, więc nie mogę Was zapewnić, ani dać gwarancji, że to się nie zmieni w przyszłości.
@_HolaOla_ ładnie to ujęłaś ,,to stan mojej wiedzy na dziś, więc nie mogę Was zapewnić,, Wystrzelicie z opłatami na 2 tygodnie przed jak z ,, salcesonem w centki ,, , opłaty są nieuniknione i dlatego uważam ,że temat powinien być rozpowszechniony sporo wcześniej .
Uważam , że ,,reguły cenowe ,, mają z tym wcześniej zaplanowany związek
Teraz nie. Na dzień dzisiejszy nie. Jutro może także nie. Ale to jest Allegro.
@mdrogeria dodaję link w ulubionych. Będziemy obserwować. Możemy się o uścisk prezesa założyć z Olą 😉 Już za kilka miesięcy abonament 49 zł. Lub 349 lub 699 😉
@brakestop tak , teraz nie ma opłat, podejrzewam % z obrotu @_HolaOla_ usunięty tytuł brzmiał cyt ,, szykują się nowe obowiązkowe opłaty ,,
@brakestop ten zakład to miałby być uścisk dłoni prezesa czy Oli? 😀
To zależy, czy zdalny, czy lokalny uścisk. Z Lublina do Poznania mam 500 km w jedną stronę. 😉