Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zaryzykowałem .. testuję.
słuchaj @mdrogeria
nie znalazłem żadnego memo o Sales Center !
Tak nie może być !
@mdrogeria Sales Center po prostu wynosi zarządzanie sprzedażą z interfejsu portalu, bo on jest tak paskudny i nieergonomiczny że nie da się tam ulepić czegoś sensownego. Wątpię, że oni tam wcisną jakieś nowe opłaty. To jest raczej konieczność, żeby w końcu zaczęli budować jakiś sensowny panel do sprzedaży.
A że niedopracowany i pełen bugów... no to Allegro.
@mdrogeria Chyba nie oczekujesz, że szeregowy moderator na forum ma kulę do wróżenia? 😄
@_HolaOla_ wprowadzacie nie sprawdzone i nie przetestowane narzędzia poczytaj se wątki https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/sales-center/m-p/840734/highlight/true#M17...
It's time to say goodbye?
These people are responsible for this failing portal.
https://media.allegro.pl/presskits/zarzad-allegro
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ informuję że nie jestem :
To odrębna przestrzeń dla profesjonalnych sprzedających.
Traktujcie mnie jako sprzedawcę amatora i wykluczcie mnie z Sales Problemes 😄
@kostas11 @mdrogeria A ja nie dostałem takiego maila. Objęła mnie amnestia od salcesonu?
@TomBanknoter pewnie to kara za narzekanie na allegro, więc dostaliśmy to zamiast bana 😄
@mdrogeria a dopalałeś już ten wynalazek ? da się na tym pracować ?
@kostas11 napisał(a):
@mdrogeria a dopalałeś już ten wynalazek ? da się na tym pracować ?
To jest gó....o, po zalogowaniu poczujesz się tak, jakby czas cofnął się na Allegro o 10-15 lat. Im się nawet nie chciało tego czegoś przetłumaczyć na język polski. To znaczy trochę się tam stażyści pobawili i tyle zostało.
@drekenzes Przecież to są panele z portalu, które zostały przeklejone do nowego panelu, co ci tam się cofa o 15 lat znowu?
@Client:121447705 napisał(a):
@drekenzes Przecież to są panele z portalu, które zostały przeklejone do nowego panelu, co ci tam się cofa o 15 lat znowu?
Ostatnio jak tam wchodziłem to było trochę posklejanych paneli z wyglądem sprzed 15-stu lat. Większość paneli nie działała. Mix języka polskiego z angielskim. Sporo zakładek nie działająca. Chciałem potestować zaczynając od wielowariantowości, ale musiałem się wylogować, bo to działa na tylko starych panelach...
To czego mam tam szukać i jak na tym pracować? Na wstępie była nawet informacja, że to tylko do testów. To jak do 8 sierpnia ma to śmigać?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ a co jeśli nie wejdę w to do 8 sierpnia, samo mnie przeżuci ? jakie macie rozwiązanie ? zablokujecie mi dostęp do konta ?
@kostas11 jest to wyjaśnione w mailingu. Jeśli po 8 sierpnia spróbujesz skorzystać z dotychczasowych narzędzi w zakładce Sprzedaż, w Moje Allegro poprosimy Cię o ponowne logowanie i przekierujemy do Sales Center.
@la_nika wiem poprosicie widziałem a jak oleję Waszą prośbę, zmusicie mnie, czy będę miał możliwość zmiany statusu lub oddania kasy kupującym z powodu braku możliwości obsłużenia zamówienia ? czy zostanę z dnia na dzień odcięty od możliwości obsłużenia zamówień ?