anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Godziny wysyłki nie są wyświetlane - Orlen Paczka

Pet_it_Be
#8 Zapaleniec

Cześć, 

mam pytanie odnośnie godzin składania zamówień. Chodzi dokładnie o Orlen Paczkę, paczki są wysyłanie zgodnie z ustaloną godziną, a jednak ta godzina nie jest widoczna dla kupujących. Dzisiaj jeszcze zauważyłem taką sytuację że paczka została nadana, kurier odebrał paczkę a na śledzeniu pokazywało że paczka dalej jest u nadawcy. Dzwoniłem na infolinie Orlenu i paczka rzeczywiście jest w doręczeniu do klienta, a z poziomu allegro jest napisane że nawet nie została zeskanowana przez kuriera. O co tutaj chodzi ?  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Pet_it_Be Czy masz ustawione godziny graniczne dla ORLEN Paczki i dla ORLEN Paczki w ramach Allegro Delivery?

Jeśli chodzi o drugą kwestię, paczkę uznajemy za nadaną, gdy kurier ją zeskanuje. Być może doszło tutaj do błędu lub przeoczenia.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Pet_it_Be
#8 Zapaleniec

Tak, godziny są ustawione i trzymam się tego. Wszystkie paczki wychodzą na czas, więc nie wiem dlaczego jest napisane "Wysyłasz tylko 86% przesyłek zgodnie z ustawionym czasie" ... 

Tutaj mamy przykład, dzwoniłem na infolinie i paczka jest podobno w drodze do odbiorcy.. Zrzut ekranu 2025-10-31 111732.png

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Pet_it_Be sprawdź czy masz ustawione godziny dla Orlena w pakiecie Allegro Delivery to jest oddzielnie ustawiane 🙂 bardziej nie mogli namieszać 😞

Pet_it_Be
#8 Zapaleniec

Właśnie wszystkie godziny mam ustawione jak należy 😉

oznacz moderatorów