Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
mam pytanie odnośnie godzin składania zamówień. Chodzi dokładnie o Orlen Paczkę, paczki są wysyłanie zgodnie z ustaloną godziną, a jednak ta godzina nie jest widoczna dla kupujących. Dzisiaj jeszcze zauważyłem taką sytuację że paczka została nadana, kurier odebrał paczkę a na śledzeniu pokazywało że paczka dalej jest u nadawcy. Dzwoniłem na infolinie Orlenu i paczka rzeczywiście jest w doręczeniu do klienta, a z poziomu allegro jest napisane że nawet nie została zeskanowana przez kuriera. O co tutaj chodzi ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Pet_it_Be Czy masz ustawione godziny graniczne dla ORLEN Paczki i dla ORLEN Paczki w ramach Allegro Delivery?
Jeśli chodzi o drugą kwestię, paczkę uznajemy za nadaną, gdy kurier ją zeskanuje. Być może doszło tutaj do błędu lub przeoczenia.
Tak, godziny są ustawione i trzymam się tego. Wszystkie paczki wychodzą na czas, więc nie wiem dlaczego jest napisane "Wysyłasz tylko 86% przesyłek zgodnie z ustawionym czasie" ...
Tutaj mamy przykład, dzwoniłem na infolinie i paczka jest podobno w drodze do odbiorcy..
@Pet_it_Be sprawdź czy masz ustawione godziny dla Orlena w pakiecie Allegro Delivery to jest oddzielnie ustawiane 🙂 bardziej nie mogli namieszać 😞
Właśnie wszystkie godziny mam ustawione jak należy 😉