anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak ustawić koszt wysyłki Allegro Paczkomat® 24/7 InPost, która obowiązuje od jutra?

MAMY ROZWIĄZANIE!
OMPOZNAN
#9 Pomysłodawca
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@OMPOZNAN wchodzisz w dostawy - cennik i zmieniasz 😄 możesz też zostawić sami zmienią z czasem klient będzie płacił 11,49 zł a Ciebie będą kasować 10,95 zł 😄

#9 Pomysłodawca

Nowa cena, która będzie obowiązywać od dnia 1 listopada 2025 wyniesie 8,90 zł netto (10,95 zł brutto). Takie info dostałam od InPost i pytanie czy wysyłka Allegro Paczkomat® 24/7 InPost to jest dostarczenie przeze mnie do paczkomatu?

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@OMPOZNAN paczki możesz nadać w Paczkomat® Punktach lub zamówić kuriera ?

A jak do tej pory robiłaś ? tu się tylko cena zmienia nadania 🙂

#9 Pomysłodawca

Zamawiałam podjazd kuriera i fajnie byłoby gdyby to Allegro automatycznie zmieniało te ceny, bo teraz nie wiem czy to jest na stałe czy co ?

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@OMPOZNAN napisałem w pierwszym poście Ale powtórzę 😄

Obniżymy opłaty dla metod poza Allegro Smart!:

• Allegro Paczkomaty InPost – z 11,49 zł brutto na 10,95 zł brutto
  • Allegro Paczkomaty InPost pobranie – z 15,93 zł brutto na 15,39 zł brutto.

Od 3 listopada zaczniemy automatycznie zmieniać stawkę za metodę Allegro Paczkomaty InPost i Allegro Paczkomaty InPost pobranie w Twoich cennikach. Ze względu na dużą liczbę cenników może to potrwać nawet do kilku tygodni.

Jeśli korzystasz już z gotowych cenników – wprowadzimy w nich zmiany 3 listopada.

Co zrobić, aby już 1 listopada udostępniać metody Allegro Paczkomaty InPost poza Smart! w nowej cenie

Od jutra możesz samodzielnie zmienić stawki w swoich cennikach.

Co się stanie, jeśli nie zmienisz stawek

Dopóki będziesz mieć stare stawki w swoim cenniku – kupujący będą płacić za dostawę poza Smart! dla metody:

• Allegro Paczkomaty InPost 11,49 zł – a Ty będziesz rozliczać się z nami po nowej stawce: 10,95 zł
  • Allegro Paczkomaty InPost pobranie 15,93 zł – a Ty będziesz rozliczać się z nami po nowej stawce: 15,39 zł.

W tym czasie Twoje oferty mogą być mniej atrakcyjne dla kupujących.

Czy Twoje oferty będą Smart!, nawet jeśli nie zmienisz stawek

Tak, Twoje oferty pozostaną Smart! 

Dopiero pod koniec stycznia zmienimy maksymalną kwotę, jaką możesz ustawić w cenniku dla metod Allegro Paczkomaty InPost i Allegro Paczkomaty InPost pobranie, aby kupujący mogli z niej skorzystać w ramach Smart!