Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@OMPOZNAN wchodzisz w dostawy - cennik i zmieniasz 😄 możesz też zostawić sami zmienią z czasem klient będzie płacił 11,49 zł a Ciebie będą kasować 10,95 zł 😄
Nowa cena, która będzie obowiązywać od dnia 1 listopada 2025 wyniesie 8,90 zł netto (10,95 zł brutto). Takie info dostałam od InPost i pytanie czy wysyłka Allegro Paczkomat® 24/7 InPost to jest dostarczenie przeze mnie do paczkomatu?
@OMPOZNAN paczki możesz nadać w Paczkomat® Punktach lub zamówić kuriera ?
A jak do tej pory robiłaś ? tu się tylko cena zmienia nadania 🙂
Zamawiałam podjazd kuriera i fajnie byłoby gdyby to Allegro automatycznie zmieniało te ceny, bo teraz nie wiem czy to jest na stałe czy co ?
@OMPOZNAN napisałem w pierwszym poście Ale powtórzę 😄
Obniżymy opłaty dla metod poza Allegro Smart!:
Od 3 listopada zaczniemy automatycznie zmieniać stawkę za metodę Allegro Paczkomaty InPost i Allegro Paczkomaty InPost pobranie w Twoich cennikach. Ze względu na dużą liczbę cenników może to potrwać nawet do kilku tygodni.
Jeśli korzystasz już z gotowych cenników – wprowadzimy w nich zmiany 3 listopada.
Od jutra możesz samodzielnie zmienić stawki w swoich cennikach.
Dopóki będziesz mieć stare stawki w swoim cenniku – kupujący będą płacić za dostawę poza Smart! dla metody:
W tym czasie Twoje oferty mogą być mniej atrakcyjne dla kupujących.
Tak, Twoje oferty pozostaną Smart!
Dopiero pod koniec stycznia zmienimy maksymalną kwotę, jaką możesz ustawić w cenniku dla metod Allegro Paczkomaty InPost i Allegro Paczkomaty InPost pobranie, aby kupujący mogli z niej skorzystać w ramach Smart!