anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Hej Allegro, czy jest jakiś problem, z wystawianiem nowych ofert?

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

Witam  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  @gdvorek 

Czy jest Wam znany jakiś problem, z wystawianiem nowych ofert? Bo ja na tę chwilę napotkałem 2, a chciałbym wystawić gorący towar i dać zarobić sobie i Allegro 😁

1. Podczas wyboru marki telefonu Xiaomi, wyskakuje mi komunikat "Nowy produkt wymaga weryfikacji". Wybierając inne marki, komunikat znika. Nigdy nie miałem takich problemów 

Zrzut ekranu 2025-10-02 194924.png

2. To w zakładce Wysyłka z.  Przy wyborze kodu i miasta, wyświetla mi się taki komunikat "[object Object]"

Zrzut ekranu 2025-10-02 194903.png

Możecie pomóc?

oznacz moderatorów
41 ODPOWIEDZI 41

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@_HolaOla_ a masz możliwość podejrzenia oraz jakieś interwencji, w zgłoszeniu nr 54393396

28.99 Zgłosiłem  4 modele 

1.10 Otrzymałem informację o oddaniu ich, z czego był tylko jeden

1.10 Odpisałem na wiadomość, po czym dostałem odpowiedź, że nowe modele zostaną zgłoszone i cisza

Chodzi o Xiaomi 17

https://www.mgsm.pl/pl/katalog/xiaomi/17/

Xiaomi 17 Pro

https://www.mgsm.pl/pl/katalog/xiaomi/17-pro/

Byłbym wdzięczny, za dodanie tych modeli 🙂

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@wojtekmarchewka 

Nadałem sprawie priorytet i wysłałem wiadomość do zespołu, który zajmuję się Twoją sprawą z prośbą o niezwłoczne działanie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@gdvorek Dziękuję bardzo za interwencję.

Wczoraj wieczorem otrzymałem informację o dodaniu Modeli Xiaomi 17 oraz Xiaomi 17 Pro, niestety nadal nie ma ich w zakładce "Model telefonu" jako wybór.

Jest jedynie Xiaomi 17 Pro Max

Screenshot_20251009-065746_Samsung_Internet (1).jpg

Przeszukałem całą listę 🙂

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Dziękuję za sygnał, @wojtekmarchewka. Już to wyjaśniam. Dam Ci znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@MiMary Dziękuję za interwencję, dodano w końcu modele Xiaomi 17/17 Pro.

Proszę jednak  o wyjaśnienie. Ponieważ nie ma możliwości, samemu zgłosić Modelu, w kategorii nr.165. Jaką metodą będzie najszybsza realizacja, poprzez czat, czy zgłoszenie do Was ?

Mam na myśli np. nowy model firmy (marki VIVO) dokładnie model VIVO X300 Pro. Dostępny od ok tygodnia

Kurcze, warto by było usprawnić, dodawanie nowych modeli, jednej marki, których wychodzi (kilku konfiguracjach oraz kolorach) nawet ok. 30

oznacz moderatorów

w_kiwi

@wojtekmarchewka Zachęcam Cię do skorzystania z dedykowanego formularza i wskazać w nim brakujący model. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@w_kiwi Uwierz mi, że bardzo bym chciał to zrobić.

Wy oraz obsługa na czacie, także sugeruje mi takie rozwiązanie, na samym początku i za każdym razem muszę tłumaczyć, że w tym formularzu https://salescenter.allegro.com/parameter-value-suggestions/create-suggestion

Nie mam takiej możliwości, ponieważ nie ma parametru Smartfony i telefony komórkoweNr kategorii 165

Zrzut ekranu 2025-10-15 203751.png

Nawet, ok 6 miesięcy temu, zgłosiłem pomysł, aby była taka możliwość (został zaakceptowany i czeka na wdrożenie)

Więc, jak tylko wyjdzie nowy, model jestem zmuszony, pisać do obsługi Czatu
oznacz moderatorów

w_kiwi

@wojtekmarchewka Rozumiem, wybacz moje niedopatrzenie. W takim razie nie ma różnicy, w jaki sposób zgłosisz nam wartość parametru do dodania - w zależności od tego, jak Ci wygodniej. Zarówno my, jak i doradcy zajmiemy się takim zgłoszeniem w ten sam sposób. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@w_kiwi  wybaczam 😝

To proszę o dodanie, w kategorii 

Smartfony i telefony komórkowe Nr kategorii 165

Model VIVO  X300

https://www.mgsm.pl/pl/katalog/vivo/x300/

Oraz model VIVO X300 Pro

https://www.mgsm.pl/pl/katalog/vivo/x300-pro/

oznacz moderatorów

w_kiwi

@wojtekmarchewka Jasne, dzięki za informacje. Już zgłosiłam prośbę o dodanie wskazanych modeli. 😊

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik
oznacz moderatorów

Syrena_zT

@wojtekmarchewka przesłałam prośbę o dodanie tych modeli 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

w_kiwi

@wojtekmarchewka Modele VIVO X300 oraz VIVO X300 Pro zostały dodany. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@w_kiwi Dziękuję bardzo ponownie

Cieszę się, że mój pomysł został zaakceptowany, czyli dodania modelu, z poziomu formularza 😁

Zrzut ekranu 2025-10-23 173014.png

Mam jednak kolejny raz inny problem  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Może możecie pomóc?

Przed chwilą zostały odrzucone moje propozycje zgłoszonych produktów, powód 

"Zgłoszenie odrzucone

Brak możliwości prawidłowej identyfikacji proponowanego produktu - błędny EAN, który nie jest zarejestrowany na ten produkt."

Screenshot_20251023-173908_Poczta.jpg

EAN mam podany prawidłowy, być może to wynika z tego, że dopiero dziś je zarejestrowałem

Pomożecie? 😊

oznacz moderatorów

Sa_nova

@wojtekmarchewka pewnie, już działam. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@Sa_nova dziękuję. To  kolejne dwa zgłoszenia odrzucone, ten sam powód. Dotyczy tego samego modelu

Screenshot_20251023-175619_Poczta.jpg

oznacz moderatorów

Sa_nova

@wojtekmarchewka dzięki! Dodam je do zgłoszenia. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@Sa_nova czy coś wiadomo o postępach? Bo czas leci a ja nie mogę sprzedawać danych produktów 🙂

oznacz moderatorów

Sa_nova

@wojtekmarchewka na ten moment, nie dodamy wskazanych wartości, ponieważ nie było jeszcze premiery tych smartfonów w Polsce. Gdy otrzymamy potwierdzenie od marki, to dodamy te modele. 😊 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@Sa_nova ale tych smartfonów może nie być w Polsce (jeżeli tak to jakieś pojedyncze sztuki, o jednej specyfikacji i kolorze).

Smartfony Xiaomi 17 Pro MAX, których nie ma i nie będzie w europie, dodaliście mi.

To, co się zmieniło przy Smartfonach firmy Honor?

oznacz moderatorów