anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Hej Allegro, czy jest jakiś problem, z wystawianiem nowych ofert?

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

Witam  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  @gdvorek 

Czy jest Wam znany jakiś problem, z wystawianiem nowych ofert? Bo ja na tę chwilę napotkałem 2, a chciałbym wystawić gorący towar i dać zarobić sobie i Allegro 😁

1. Podczas wyboru marki telefonu Xiaomi, wyskakuje mi komunikat "Nowy produkt wymaga weryfikacji". Wybierając inne marki, komunikat znika. Nigdy nie miałem takich problemów 

Zrzut ekranu 2025-10-02 194924.png

2. To w zakładce Wysyłka z.  Przy wyborze kodu i miasta, wyświetla mi się taki komunikat "[object Object]"

Zrzut ekranu 2025-10-02 194903.png

Możecie pomóc?

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@_HolaOla_ a masz możliwość podejrzenia oraz jakieś interwencji, w zgłoszeniu nr 54393396

28.99 Zgłosiłem  4 modele 

1.10 Otrzymałem informację o oddaniu ich, z czego był tylko jeden

1.10 Odpisałem na wiadomość, po czym dostałem odpowiedź, że nowe modele zostaną zgłoszone i cisza

Chodzi o Xiaomi 17

https://www.mgsm.pl/pl/katalog/xiaomi/17/

Xiaomi 17 Pro

https://www.mgsm.pl/pl/katalog/xiaomi/17-pro/

Byłbym wdzięczny, za dodanie tych modeli 🙂

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@wojtekmarchewka 

Nadałem sprawie priorytet i wysłałem wiadomość do zespołu, który zajmuję się Twoją sprawą z prośbą o niezwłoczne działanie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@gdvorek Dziękuję bardzo za interwencję.

Wczoraj wieczorem otrzymałem informację o dodaniu Modeli Xiaomi 17 oraz Xiaomi 17 Pro, niestety nadal nie ma ich w zakładce "Model telefonu" jako wybór.

Jest jedynie Xiaomi 17 Pro Max

Screenshot_20251009-065746_Samsung_Internet (1).jpg

Przeszukałem całą listę 🙂

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Dziękuję za sygnał, @wojtekmarchewka. Już to wyjaśniam. Dam Ci znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów