anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Inny sprzedawca sprzedaje mój produkt a nie posiada go na stanie

AlePiesio
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Dzien dobry, chciałbym prosić i sprawdzenie oferty 17189692509

Sprzedawca twierdzi że sprzedaje mój produkt a jest to niemożliwe bo nigdy u mnie go nie kupił a jeszcze niby ma 20 sztuk na stanie, z przebidką 100%. Moje szelki kosztują 65zł a jego 130zł .

Aukcje bezczelnie skopiowana, słowo w słowo, opis, zdjęcia, parametry. Nawet wystawiany typ faktury taki sam a firma założona w styczniu tego roku. 

Co to za zagrywki? Pan oczywiście nic nie odpisuje od kilku dni na moje pytania czy posiada moje szelki na sprzedaż. 

Zauważyłem że ma 700 aukcji, wszystkie podpięte pod czyjeś produkty, wszystko z przebidką 100% jeśli chodzi o cenę. 

O co tutaj chodzi? U tego Pana ktoś kupi, ten Pan kupi u mnie , żeby wysłać tej pierwszej osobie? Czy to jest zgodne z regulaminem?

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

lewgorzkowski
#11 Animator#

@AlePiesio Moim zdaniem źle podchodzisz do tematu "bo skopiował!" przecież robi Twojej ofercie dodatkową ekspozycje, zawsze tam jakieś wejscia złapie, a kto wie może coś w adsy wpakuje? Ktoś wyfiltruje cenowo po najwyższych to też prędzej wejdzie, także w ten sposób patrz, zupełnie nic nie tracisz, a potencjalnie możesz zyskać...

oznacz moderatorów