Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest wciąż problem z tworzeniem etykiet z Allegro InPost? Przerwa miała być do 2 mają, a ja wciąż nie mogę nic zrobić.
Samo się na pewno nie rozwiąże. Usuń powiązanie, połącz ponownie, odblokuj wyskakujące okienka i powinno działać 😊
Nie będę nic kasował i ustawiał ode nowa. Allegro wzięło i cały czas bierze pieniądze [notabene cały czas coraz większe], to niech odpowiada za swoje działania oraz swoich kontrahentów. Jest coś takiego jak kary umowne i pora odpowiadać za swoje błędy.
Cześć . prawdopodobnie mają teraz przerwę serwisową . Spróbuj jutro .
@Kaliope_Brzeg Właśnie sprawdziłem u siebie i też nie da się zaimportować 🙂 Musisz mieć lepsze "chody" w inpost niż my 🙂
Coś w tym jest bo z reguły jak ludzie psioczą na awarie i przerwy serwisowe to u mnie wszystko hula 🤣
mamy to samo
Też mam ten problem, niby przerwa była do drugiej w nocy dzisiejszego dnia, ale jak próbuję ponownie powiązać konto to mam komunikat:
Wystąpił nieoczekiwany błąd. Proszę spróbować później.
Tak więc import zamówień z allegro nie działa, ciekawe co teraz z terminami wysyłki...
Przecież jeszcze jutro jest święto, co Ty się już martwisz terminami wysyłki 😊
Po przerwie serwisowej InPost nie mogę importować zamówień InPost. Czy jak bardzo nowo powiąże konta to pobrane przesyłki wcześniej i te w historii mi zostana czy usuną?
@avowal w Managerze Przesyłek możesz filtrować zamówienia, dla których już utworzyłeś etykiety. Możesz to zrobić w zakładce Wyślij przesyłki > Import Allegro Paczkomaty 24/7 oraz Allegro > Import Allegro InPost w kolumnie "wygenerowane" przez zaznaczenie "tak" lub "nie".
@la_nika U nas też ten sam problem, allegro inpost wysypał się po aktualizacji - proszę o zgłoszenie problemu technicznego do inpostu i info zwrotne, kiedy awaria zostanie naprawiona
Potwierdzam, że awaria Inpost trwa nadal, nie da się importować zamówień w managerze paczek Inpost, nie da się również ponownie powiązać konta- Wystąpił nieoczekiwany błąd. Proszę spróbować później.
Nie dziala od rana dzwonilam w poludnie na infolinie inpostu to powiedzieli ze jakas globalna awaria
@fhxena Pandemia.😁
@la_nika Niestety podana ścieżka nic nie daje bo występuje komunikat: londo_spzoo Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!
Stały punkt programu. Geniusz biznesu Brzoska nie potrafi nic usprawnić, żeby przy okazji nie zepsuć tego, co przedtem dobrze działało
W Polsce wszystko tak działa, jak dobrze to przyjdzie ktoś i myśli jak tu spieprzyć.😁
Zaczęło działać....;)
U mnie nic nie dziala nadal