Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest wciąż problem z tworzeniem etykiet z Allegro InPost? Przerwa miała być do 2 mają, a ja wciąż nie mogę nic zrobić.
Jak w tytule. Miało się skończyć dziś o godz.2 a tymczasem łączę się z managerem raz na 10 i nie mogę zaimportować aukcji. Czy inni też mają ten kłopot?
Niestety nadal działa...
Witam. Cały dzień nie mogę wydrukować etykiet do wysyłki. Około południa otrzymałem instrukcję od Inpost co mam zrobić aby uzyskać dostęp i.... pomogło... na 5 min. Obecnie nie mogę nawet połączyć nowego konta Inpost z Allegro. Jak przeczytałem wiadomość, że będzie przerwa w dostępie do Inpost z uwagi na prace serwisowe byłem przekonany, że na 100% będą problemy i nie pomyliłem się. Najgorsze, że jak zwykle ze strony Allegro jest całkowity brak pomocy. Niestety...
Trzeba usunąć stare powiązanie konta z inpostem i wyczyścić cookie w przeglądarce mi to pomogło i sparowałam ponownie konto i działa
nie działa
nie działa bo nie ma połączenia z Allegro
Nic nie działa, powiazanie usunięte, nowego nie można bo "wystapił nieoczekiwany błąd"
ALLEGRO weźcie sie k... do roboty, kasę brać tylko czy coś popracować może…!!!!
niestety po kilku próbach powiązania nowego konta , czyszczeniach cookies nie pomogło
Żaden Kukiz tu nie winien tym razem 😠 Wyczyszczone, konta połączone i łączymy się wciąż "na Upss".
Czy Allegro nie uważa, że sytuacja jest na tyle poważna, żeby chociaż opublikować na głównej stosowny komunikat?
Mnie nawet udało w MP się konto powiązać na nowo, ale nie widzi przesyłek do importu.
@konto zamknięte jak wygląda sytuacja Inpostu?
Sytuacja ma się dobrze, nikt nie słyszał o jakiejś plajcie czy cóś🤣
@pulkownik66 w sumie ta awaria to dobry ruch ze strony Inpostu. Zapewnili nam wolną majówkę 😁
też chciałem dziś popracować, przygotować etykiety na jutro ... nic z tego. Nic nie grzebcie w, pewnie samo zacznie działać, jak pousuwacie powiązania z inpostem to tak jak ostatnio, przedłuży wam to tylko awarię. Regularny bajzel na kółkach, zarowno w alle jak i inpoście.
dokładnie ,a kasę brać to umieją ;/ ..
@konto zamknięte Całkiem serio. Rano około 7.00 też miałem problem. InPost kazał mi powiązać oba konta i dali mi jakiś kod, który wszystko aktywował na nowo i etykiety powydrukowywałemjadziś😂
@pulkownik66 to masz jakieś przywileje w Inpoście 😁 mi nie dali żadnego kodu i leży góra paczek, jak uda mi się wysłać wszystkie tam gdzie powinny trafić, to będzie sukces.
@konto zamknięte, @DlaMistrzow_pl, @czadowo1976, @DrapexPL, @Monecjusz, @tomalkonciak - linkuję do posta zbiorczego w tej sprawie: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/inpost-b%C5%82%C4%85d-techniczny/m-p/202202/highlight/true#M54309
Po pracach serwisowych pojawiły się problemy, InPost pracuje nad naprawieniem błędu technicznego.
@mr_oma może należałoby jakieś info przyczepić na stronie głównej forum. Wątków jest mnóstwo i co chwila powstają nowe, nie wiadomo co jest aktualne, a co nie.