Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jak dodać producenta części do allegro
Proszę o dodanie do listy jako Smart Regały, ale jeżeli powinno być zgodnie z GS1 to niech będzie TM Smart Regały
@TAS_TRADE Marka dodana zgodnie z GS1 🙂
Cześć,
proszę o dodanie producenta/marki Emocjolandia. Przykładowy EAN 5906086081023
@emocjolandia do jakiej dokładnie kategorii mamy ją dodać?
Dziecko 🙂
@emocjolandia dziękuję, ale potrzebujemy dokładną i końcowy adres podkategorii, o które chodzi. Nie możemy dodać Twojej marki do całej kat. Dziecko.
Czy to wystarczy?
98738 | Dziecko/Pokój dziecięcy/Dekoracje i ozdoby/Wyposażenie/Obrazki i plakaty | |
93705 | Dziecko/Zabawki/Edukacyjne/Pomoce dydaktyczne/Pozostałe | |
19417 | Dziecko/Zabawki/Edukacyjne/Pozostałe | |
320401 | Dziecko/Zabawki/Edukacyjne/Umysłowe/Memorki | |
257813 | Dziecko/Zabawki/Puzzle/Tradycyjne | |
261348 | Książki i Komiksy/Audiobooki - mp3/Książki dla dzieci | |
66781 | Książki i Komiksy/Książki dla dzieci | |
111773 | Książki i Komiksy/Podręczniki do szkół podst. i średnich/Przedszkole | |
111775 | Książki i Komiksy/Podręczniki do szkół podst. i średnich/Szkoła podstawowa | |
79193 | Książki i Komiksy/Poradniki i albumy |
@emocjolandia Tak, to wystarczy. Już przekazałam prośbę o dodanie marki. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. 🙂
@emocjolandia Marka została już dodana w większości kategorii. Natomiast w kategoriach książkowych nie mamy parametru "marka" tylko "wydawnictwo". Czy mamy tam dodać wskazaną wartość?
Tak, poprosimy 🙂
@emocjolandia Dziękuję, już przekazałam sprawę ponownie do dedykowanego zespołu. 🙂
@emocjolandia Wszystko dodane!
Wspaniale, dziękujęmy! ❤️ 🙂
Witam czy mogę prosić o dodanie marki DYSTANSIK.PL w kategorii 257628 Motoryzacja - Opony i felgi - Osprzęt i akcesoria - Dystanse
@Audi-Market Proszę, podaj przykładowy kod EAN dla tej marki. 🙂
@w_kiwi Jesteśmy małym producentem dystansów aluminiowych i nasze produkty nie posiadają kodu kreskowego.
@Audi-Market Rozumiem, w takim razie potrzebuję innego potwierdzenia na istnienie marki. Może to być link do strony lub zdjęcie katalogu.
@w_kiwi [edytowano]
To nasza strona i przykładowy produkt, na zdjęciach produktu widać wygrawerowane na dystansie logo naszej firmy
@Audi-Market Przekazałam prośbę o dodanie marki. Wrócę tu z odpowiedzią.
@w_kiwi Witam, czy wiadomo kiedy marka będzie dodana?