Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jak dodać producenta części do allegro
Dzień dobry,
Poproszę o dodanie dodanie mojej firmy do producentów sadzonek ziół.
Dom i Ogród-Ogród-Rośliny-Zioła
Nazwa producenta" Ogrody Ziołowe Michał Dewódzki
@ogrodyziolowe Cześć. 🙂 Poproszę o przykładowy kod EAN z zarejestrowaną marką "Ogrody Ziołowe Michał Dewódzki".
Czy marka w formularzu ma brzmieć "Ogrody Ziołowe Michał Dewódzki", czy skrócone "Ogrody Ziołowe" (jak login konta na Allegro)?
Nie posiadam kodu EAN, jestem producentem roślin. Może być Ogrody Ziołowe
@ogrodyziolowe Przykro mi, ale żeby dodać markę potrzebujemy jakiegoś potwierdzenia jej istnienia. 🙂
poproszę o maila, wyślę zaświadczenie z GUSu
@ogrodyziolowe Prześlij na spolecznosc@allegro.pl i w treści mejla załącz link do tego wątku, żebym mogła wrócić do Ciebie z odpowiedzią
Dzień dobry,
czy nazwa producenta została dodana do spisu? Nie dostałem odpowiedzi na maila.
Pozdrawiam
@ogrodyziolowe Dzień dobry, nie dostałam od Ciebie żadnej wiadomości z zaświadczeniem.
Wysłane 11 grudnia o 19:20 z maila dewodzki@gmail.com
@ogrodyziolowe Wyślij ponownie, ponieważ nie mam żadnego wiadomości mejlowej z tego adresu. Ewentualnie prześlij mi przez Centrum Wiadomości.
wysłane ponownie na adres spolecznosc@allegro.pl
@ogrodyziolowe Teraz mam. 🙂 Zajmę się tym i wrócę do Ciebie z odpowiedzią
@ogrodyziolowe Dzięki za cierpliwość, marka została dodana. 🙂
Cześć, proszę o dodanie producenta : "AgraNatura" do katalogu producentów. Kategoria: Dom i Ogród - Ogród - Nawozy i preparaty - Nawozy. KOD EAN: 5905778918005 NIP firmy: 6581661805
@agraplant_sklep zgłosiłam Twoją prośbę. Marka została już dodana do wskazanej kategorii.
Witam,
proszę o dodanie marki Smart Regały
Dom i ogród - meble - piwnica/garaż
przykładowy ean 5906228638009, 5906228638016
@TAS_TRADE Cześć. 🙂 Zgłosiłam dla Ciebie taką prośbę, wrócę z odpowiedzią. 🙂
Proszę o poprawienie nazwy marki z Ral na RAL.
Przykładowy EAN: 5907446741946
Kategoria:
256451 | Dom i Ogród/Wyposażenie/Ozdoby świąteczne i okolicznościowe/Wszystkich Świętych/Wkłady do zniczy | |
256450 | Dom i Ogród/Wyposażenie/Ozdoby świąteczne i okolicznościowe/Wszystkich Świętych/Znicze | |
260568 | Przemysł/Artykuły pogrzebowe/Wkłady i znicze | |
110242 | Przemysł/Oferty hurtowe/Pozostałe |
@ral_znicze_pl Przekazałam Twoją prośbę do odpowiedniego zespołu.
@TAS_TRADE Dopytam jeszcze o jedną rzecz, bo wskazujesz markę "Smart Regały" ale w GS1 masz pełną nazwę "TM SMART REGALY" - rozumiem, że chodzi o dodanie pełnej nazwy marki zgodną z GS1?