anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odpowiedzieć w tej dyskusji

eAskir
#9 Pomysłodawca

Nie wiem czy ktoś się spotkał z czymś takim ale klient założył nam dyskusję z powodu "mam problem z odesłaniem produktu". Sęk w tym że zrobił to kilka godzin po tym jak wysłaliśmy mu towar więc nie dziwie się, że nie mógł go odesłać, skoro paczka była dopiero na bazie u naszego kuriera w drodze do klienta.  Odpisałem mu mailowo (oczywiście brak odpowiedzi) bo w dyskusji się nie da zrobić nic:

dyskusja1.jpg

Ktoś może się orientuje gdzie tu można coś odpowiedzieć? Zgłosiłem sprawę do allegro razem z tym screenshotem ale im się nie śpieszy a nam licznik bije i zamiast pomocy dostajemy od allegro ponaglającego maila:

Masz już niewiele czasu na odpowiedź w dyskusji.

Przecież w grudniu w allegro nie ma co robić i można się trochę poszarpać z klientem w dyskusji, która nigdy nie powinna być założona....
oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@eAskir 

Twoja sprawa jest rozwiązywana mailowo, nadałem jej priorytet. Natomiast nie widzę sensu powielania zgłoszeń w tym samym temacie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Client:35386082
#17 Koryfeusz

@gdvorek 
a ja widzę. Czasem rzeczy zgłoszone tutaj, publicznie, nagle dają się załatwić. A zgłoszone przez formularz jakoś niekoniecznie. Albo zajmuje to więcej czasu.

oznacz moderatorów