anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak przyspieszyć dodanie parametru marka, minęło 15 dni od zgłoszenia i cisza.

MAMY ROZWIĄZANIE!
resident6
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, ponad dwa tygodnie temu dokładnie we wtorek 30.09 poprosiłem o dodanie parametru marka w kategorii 253597 oraz 258182. Do tej pory marka nie została dodana mimo iż wysłałem świadectwo rejestracji marki oraz zdjęcie produktu z widoczną marką. Mam ponad 7000 sztuk towaru którego nie mogę wystawić na w portalu ze względu na brak prawidłowego parametru. Proszę o pomoc i przyspieszenie dodania parametru marka w podanych kategoriach tak bym mógł wystawić i sprzedawać produkty w portalu.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
malachata
#8 Zapaleniec

Bo pracownicy walczą o to aby pracować w domu a nie w biurze jak wymaga allegro. Stąd taką sprawą zajmuje się np Zuzanna co ma 3 dzieci robi śniadania obiady myje okna sprząta i wynosi śmieci a w między czasie zajmuje się Twoją sprawą

oznacz moderatorów
msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@malachata na Gadane za głupie wpisy nie banujemy, bo autor sam sobie wystawia świadectwo. Nie jest Twoją sprawą, kto, kiedy i gdzie zajmuje się Twoimi pytaniami. Jeżeli jest to robione niewłaściwie, istnieje odpowiednia ścieżka odwoławcza - można też napisać na forum, a zajmiemy się wyjaśnieniem. Rozumiem, że nie jesteś fanem pracy zdalnej i nic mi do tego, natomiast zachowaj swoje poglądy na sytuacje bliższe tematycznie. 

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności
oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@resident6 Z przyjemnością informuję, że Twój wniosek został przed chwilą zweryfikowany i zaakceptowany. Jednocześnie chciałabym Cię przeprosić w imieniu całego zespołu za tak długi czas oczekiwania. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
resident6
#8 Zapaleniec

Pięknie dziękuje ❤️ 

oznacz moderatorów
malachata
#8 Zapaleniec

No i dlatego warto walczyć o swoje, oczywiście widzę, że urażona czyjaś duma dała rezultat

oznacz moderatorów
msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@malachata zdrowo jest mieć wysokie poczucie własnej ważności 😊

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności
oznacz moderatorów