anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów

ares_
#14 Krzewiciel

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Da się wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?

Algorytm tworzy za dużo zestawów z produktów których absolutnie nie chcemy razem sprzedawać lub z takich które teoretycznie do siebie pasują ale parametry się nie zgadzają i jak klient kupi razem te produkty to będziemy mieli problem. Ja jako klient jak bym zobaczył niektóre zestawy na koncie sklepu to od razu unikał bym zakupów  w tym miejscu bo widać, że tworzył je ktoś kto absolutnie nie zna się na tym co sprzedaje.

oznacz moderatorów
169 ODPOWIEDZI 169

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@Build_Memories Proszę, abyś podał konkretne numery ofert połączonych w błędne zestawy. Bez tego nie jestem w stanie przekazać dyspozycji. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Build_Memories
#7 Wielbiciel

Połączyło np. ofertę 17323798463 z 17374329984 Wcześniej (już usunąłem zestaw) połączyło np. 17342131370 z 17360070038 

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@Build_Memories Dziękuję. Zgłosiłam dyspozycję. 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Build_Memories
#7 Wielbiciel

dziękuję 🙂

oznacz moderatorów

PPHUPAJM
#2 Obserwator

Ja również poproszę o wyłączenie automatycznych zestawów na naszym koncie, bo muszę je codziennie usuwać, a nijak nie pasują do siebie, np olej do silnika do urządzenia zasilanego elektrycznie

oznacz moderatorów

la_nika

@PPHUPAJM zgłosiłam Twoją prośbę. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

PPHUPAJM
#2 Obserwator

dziękuje

oznacz moderatorów

Technoana
#8 Zapaleniec

Proszę również o wyłączenie tworzenie zestawów dla konta Technoana oraz Citizen-medyczny. Wcale nie pomaga to w sprzedawaniu, a połączone zestawy muszę ciągle usuwać. Nie zawsze to upilnuje i klienci sugerują się tymi zestawami i kupują dodatkowo rzecz, która nie mogą użyć z danym produktem. Później pretensję są do sprzedającego. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Technoana zgłosiłam prośbę o wykluczenie Twoich kont. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

aprilandmay
#9 Pomysłodawca

Proszę o wyłączenie moich ofert z automatycznego tworzenia zestawów. Wprowadzają chaos, a usuwanie ich ręcznie jest zbyt czasochłonne.

oznacz moderatorów