anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów

ares_
#14 Krzewiciel

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Da się wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?

Algorytm tworzy za dużo zestawów z produktów których absolutnie nie chcemy razem sprzedawać lub z takich które teoretycznie do siebie pasują ale parametry się nie zgadzają i jak klient kupi razem te produkty to będziemy mieli problem. Ja jako klient jak bym zobaczył niektóre zestawy na koncie sklepu to od razu unikał bym zakupów  w tym miejscu bo widać, że tworzył je ktoś kto absolutnie nie zna się na tym co sprzedaje.

oznacz moderatorów
169 ODPOWIEDZI 169

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@eAskir zgłosiłam Twoją prośbę o wykluczenie z automatycznego tworzenia zestawów. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

marek_s50
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam
Poniżej screen zestawów automatycznych tworzonych przez allegro.
Elementy tych zestawów nie mają ze sobą nic wspólnego i nie będą ze sobą współdziałać. Odnosi się to do wszystkich zestawów automatycznych na naszym koncie. 

Proszę o natychmiastowe wyłączenie automatycznych zestawów na naszym koncie i nie wprowadzanie naszych klientów błąd.

Pozdrawiam
Maciej

Screenshot 2025-09-16 at 14-15-07 Zestawy ofert Allegro Sales Center.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@marek_s50 podaj mi proszę numery lub linki do ofert ze zrzutu. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ShowerExpert
#2 Obserwator

Proszę dopisać moje konto do tego programu, nie chcę aby tworzyły się zestawy z moich produktów, codziennie musze je usuwać. 

Swoją drogą ciekawe jest to że żeby wyłączyć opcję której nie chce używać musze spędzić X czasu na forach, logować się, pisać do moderatorów z prośbami. 
Mniejsza o to, musicie myśleć też o ludziach którzy prowadzą ludziom konta, bo klient powiedział mi tak, skoro nie chcemy tych zestawów, to to wyłącz! 

Żałujcie że nie widzieliście jego miny jak mu powiedziałem że się nie da...

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@ShowerExpert zgłosiłam prośbę o wykluczenie Twojego konta z automatycznego tworzenia zestawów. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

aprilandmay
#9 Pomysłodawca

U mnie też proszę, na wszystkich kontach.

oznacz moderatorów

MiMary

Cześć, @aprilandmay. Poprosiłam o wykluczenie Twoich kont (powiązanych NIPem) z automatycznych zestawów.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sni6
#7 Wielbiciel

czy również mogę prosić o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów w moich ofertach ??

oznacz moderatorów

nat_not

@pkgroup @sni6 Przekazałam prośbę o wyłączenie automatycznych zestawów na Waszych kontach.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pkgroup
#9 Pomysłodawca

pkgroup_0-1731065028311.png

Nie pomogło, dalej tworzy samo zestawy

oznacz moderatorów

SZMIGIEL_DACHY
#10 Popularyzator

ja też poproszę o wykluczenie naszych ofert z automatycznego tworzenia zestawów

oznacz moderatorów

SpawCentrumTech
#7 Wielbiciel

Również poproszę o wyłączenie na moim koncie automatycznego tworzenia zestawów.

Pozdrawiam. 

oznacz moderatorów

TOMak47
#9 Pomysłodawca

Co rusz to durniejsze innowacje.. Wchodzę w kolej,dioramy, makiety-  H0-1-87 wystawione w ciągu 24 godzin. Aukcja zestaw Vt137 cena ..... Informacja porównaj 2 oferty wchodzę a tam zestaw roco podwójny, zestaw piko br41 . Co ma piernik do wiatraka ? Inna firma, całkiem inne zestawy. Co za bzdury !!! A, gdzie podziały sie aukcje z allegro lokalne?

oznacz moderatorów

la_nika

@TOMak47 od 1 października ogłoszenia z Allegro Lokalnie, są widoczne tylko na Allegro Lokalnie.

Wyjątkiem są ogłoszenia z kategorii:

• Nieruchomości
  • Samochody
  • Motocykle i quady
  • Maszyny
  • Przyczepy, naczepy
  • Inne pojazdy i łodzie.
   Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TOMak47
#9 Pomysłodawca

Nastepny durny pomysł. A, co z porównaniem zestawów kolejowych ?

oznacz moderatorów

la_nika

@TOMak47 poproszę o link do zestawu o którym piszesz. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TOMak47
#9 Pomysłodawca

To jest strona na której jest zestaw vt137 ( chyba 9 aukcja od góry) https://allegro.pl/kategoria/modelarstwo-kolej-dioramy-makiety-1063?order=t&startingTime=8. Są 3 oferty do porównania wchodzę i jest  ten zestaw, podwójny zestaw roco i zestaw z Br41piko https://allegro.pl/produkt/zestaw-piko-z-br-41-c06eafbb-88be-451c-aa73-e310b5e10a6b?startingTime=8

oznacz moderatorów

la_nika

@TOMak47 to nie jest zestaw stworzony przez nas, a tego dotyczy ten wątek.
Tutaj sprzedający błędnie połączył oferty z produktem. Parametry identyfikujące sa takie same, dlatego te oferty są połączone jako jeden produkt. 
Każdy taki przypadek możesz zgłosić za pomocą przycisku "zgłoś ofertę błędnie powiązaną z produktem". 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TOMak47
#9 Pomysłodawca

Sami stworzyliście ten bałagan, sami sprawdzajcie. Zmiany, ogólnie, do 4 liter.

oznacz moderatorów

9c
#7 Wielbiciel

Mamy ten sam problem. Allegro tworzy zestawy które kompletnie do siebie nie pasują!

Sami chcemy tworzyć zestawy i ustalać rabaty. Jak wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?

oznacz moderatorów