@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Da się wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?
Algorytm tworzy za dużo zestawów z produktów których absolutnie nie chcemy razem sprzedawać lub z takich które teoretycznie do siebie pasują ale parametry się nie zgadzają i jak klient kupi razem te produkty to będziemy mieli problem. Ja jako klient jak bym zobaczył niektóre zestawy na koncie sklepu to od razu unikał bym zakupów w tym miejscu bo widać, że tworzył je ktoś kto absolutnie nie zna się na tym co sprzedaje.
@eAskir zgłosiłam Twoją prośbę o wykluczenie z automatycznego tworzenia zestawów.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam
Poniżej screen zestawów automatycznych tworzonych przez allegro.
Elementy tych zestawów nie mają ze sobą nic wspólnego i nie będą ze sobą współdziałać. Odnosi się to do wszystkich zestawów automatycznych na naszym koncie.
Proszę o natychmiastowe wyłączenie automatycznych zestawów na naszym koncie i nie wprowadzanie naszych klientów błąd.
Pozdrawiam
Maciej
@marek_s50 podaj mi proszę numery lub linki do ofert ze zrzutu.
Proszę dopisać moje konto do tego programu, nie chcę aby tworzyły się zestawy z moich produktów, codziennie musze je usuwać.
Swoją drogą ciekawe jest to że żeby wyłączyć opcję której nie chce używać musze spędzić X czasu na forach, logować się, pisać do moderatorów z prośbami.
Mniejsza o to, musicie myśleć też o ludziach którzy prowadzą ludziom konta, bo klient powiedział mi tak, skoro nie chcemy tych zestawów, to to wyłącz!
Żałujcie że nie widzieliście jego miny jak mu powiedziałem że się nie da...
@ShowerExpert zgłosiłam prośbę o wykluczenie Twojego konta z automatycznego tworzenia zestawów.
U mnie też proszę, na wszystkich kontach.
Cześć, @aprilandmay. Poprosiłam o wykluczenie Twoich kont (powiązanych NIPem) z automatycznych zestawów.
czy również mogę prosić o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów w moich ofertach ??

Nie pomogło, dalej tworzy samo zestawy
ja też poproszę o wykluczenie naszych ofert z automatycznego tworzenia zestawów
Również poproszę o wyłączenie na moim koncie automatycznego tworzenia zestawów.
Pozdrawiam.
Co rusz to durniejsze innowacje.. Wchodzę w kolej,dioramy, makiety- H0-1-87 wystawione w ciągu 24 godzin. Aukcja zestaw Vt137 cena ..... Informacja porównaj 2 oferty wchodzę a tam zestaw roco podwójny, zestaw piko br41 . Co ma piernik do wiatraka ? Inna firma, całkiem inne zestawy. Co za bzdury !!! A, gdzie podziały sie aukcje z allegro lokalne?
@TOMak47 od 1 października ogłoszenia z Allegro Lokalnie, są widoczne tylko na Allegro Lokalnie.
Wyjątkiem są ogłoszenia z kategorii:
Nastepny durny pomysł. A, co z porównaniem zestawów kolejowych ?
@TOMak47 poproszę o link do zestawu o którym piszesz.
To jest strona na której jest zestaw vt137 ( chyba 9 aukcja od góry) https://allegro.pl/kategoria/modelarstwo-kolej-dioramy-makiety-1063?order=t&startingTime=8. Są 3 oferty do porównania wchodzę i jest ten zestaw, podwójny zestaw roco i zestaw z Br41piko https://allegro.pl/produkt/zestaw-piko-z-br-41-c06eafbb-88be-451c-aa73-e310b5e10a6b?startingTime=8
@TOMak47 to nie jest zestaw stworzony przez nas, a tego dotyczy ten wątek.
Tutaj sprzedający błędnie połączył oferty z produktem. Parametry identyfikujące sa takie same, dlatego te oferty są połączone jako jeden produkt.
Każdy taki przypadek możesz zgłosić za pomocą przycisku "zgłoś ofertę błędnie powiązaną z produktem".
Sami stworzyliście ten bałagan, sami sprawdzajcie. Zmiany, ogólnie, do 4 liter.
Mamy ten sam problem. Allegro tworzy zestawy które kompletnie do siebie nie pasują!
Sami chcemy tworzyć zestawy i ustalać rabaty. Jak wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?