Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wiem że temat był już podnoszony ale to co się u mnie dzieje to absurd - łączone w zestawy są książki których nie łączy absolutnie nic. Usuwam je ręcznie ale co rano algorytm tworzy inne, jeszcze bardziej od czapy.
Przykładowo dzisiaj jak się okazało "oferuję" klientowi zestaw "Podstawy miernictwa" + książka o nadwadze. Wczoraj te same "Podstawy miernictwa" połączył z książką Wienera "Cybernetyka a społeczeństwo".
Ktoś panuje nad pracą tego algorytmu?
Poproś allegro by wycofało cię z tych testów wytrzymałości psychicznej.
Cześć, @cosmogonia. Zgłosiłam Twoje konto do wyłączenia z opcji automatycznych zestawów. Odezwę się do Ciebie, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Proszę mnie też zgłosić. Ten sam powód co autor wątku.
Witam @MiMary ,
Poproszę również o zgłoszenie konta do wyłączania z opcji automatycznych zestawów. Allegro łączy taśmy do drukowania z drukarkami, do których one nie pasują. Klient kupi taki zestaw i będzie miał pełni uzasadnione pretensje, że sprzedajemy coś co razem nie działa. To jakiś absurd takie połączenia. Nie mamy już siły co chwilę sprawdzać i usuwać zrobione przez Allegro bezsensowne zestawy.
@pzkf @DrukarkiDYMO Poprosiłam o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów na Waszych kontach.
@MiMary my również prosimy. Tych bzdur wykonywanych przez kupujących w Polsce wizy i pracujących w Mordorach nie da się już znieść.
Natrętnie szpilki koła od modelu A przypisywane do felg B o zupełnie innym rodzaju szpilki.
Kołpaki od pojazdów na 6 kół [ bliźniak ] przypisywane do felg od aut na 4 kołach [ pojedynka ).
Ta żenada podważa zaufanie do portalu i na bank nie robi tego algorytm, a człowiek uczący się naszego języka.
Proszę też nas wyłączyć. Państwa zestawy są bez sensu, wprowadzają klientów błąd, a my się musimy tłumaczyć.
@timecontrol @brakestop Przekazałam dalej również prośbę dotyczącą Waszych kont.
Prosimy o zgłoszenie naszego konta do wyłączenia z opcji automatycznych zestawów. Mamy przez to co raz więcej problemów i uwag od klientów. Lampy zestawiane są z żarówkami o zupełnie niepasujących gwintach, wymiarach i mocach. Absurd!
@eKAJA Przekazałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu.
@MiMary @Bardzo proszę o wyłączenie tworzenie automatycznych zestawów
@JADEN_SKLEP zgłosiłam Twoje konto do wyłączenia na nim tworzenia zestawów.
A dla czego alllegro wprowadziło te przymusowe zestawy? Przecież one zjadają pieniądze na ads.
U mnie jeszcze nikt zestawu biustonoszy w różnych rozmiarach nie kupił. Czekam na siostry syjamskie.
Też prosimy o wyłączenie nas z automatycznego tworzenia zestawów. Są one mylące i nie maja sensu a ciągłe usuwanie ich jest już męczące.
@Lovisa_Jewellery Twoje konto jest już zgłoszone do wyłączenia z opcji tworzenia automatycznych zestawów.
proszę również o wyłącznie mojego konta z opcji tworzenia zestawów
@kaia-baby zgłosiłam już Twoje konto do wyłączenia na nim tworzenia zestawów.
U mnie też proszę o wyłączenie automatycznego tworzenia ofert.
Ta opcja tworzy same głupoty i mam juz dość ręcznego rozłączania.
@LaTresse dziękuję, przekazałam już Twoją prośbę o wyłączenie zestawów.