anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów

ares_
#14 Krzewiciel#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Da się wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?

Algorytm tworzy za dużo zestawów z produktów których absolutnie nie chcemy razem sprzedawać lub z takich które teoretycznie do siebie pasują ale parametry się nie zgadzają i jak klient kupi razem te produkty to będziemy mieli problem. Ja jako klient jak bym zobaczył niektóre zestawy na koncie sklepu to od razu unikał bym zakupów  w tym miejscu bo widać, że tworzył je ktoś kto absolutnie nie zna się na tym co sprzedaje.

oznacz moderatorów
149 ODPOWIEDZI 149

konto zamknięte
Nie dotyczy

Nie prościej dać możliwość wyłączenia w ustawieniach sprzedaży?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@PomyslowKopalnia Zgłosiłam Twoją prośbę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

nokteloutlet
#7 Wielbiciel#

Proszę o wyłączenie automatycznych zestawów dla konta nokteloutlet

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@nokteloutlet Skierowałam prośbę do odpowiedniego zespołu. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DUDICARSANDPARTS
#7 Wielbiciel#

Proszę o wyłączenie automatycznych zestawów dla konta DUDICARSANDPARTS.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@DUDICARSANDPARTS Przekazałam Twoją prośbę do odpowiedniego zespołu.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

agsok
#9 Pomysłodawca#

Proszę o zablokowanie tworzenia automatycznych zestawów na moim koncie. W większości nie mają żadnego sensu. Czy jest szansa, że ta funkcja będzie działała kiedyś poprawnie?  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Edit: Dotyczy konta "ClothesHolic"

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@agsok przekazałem prośbę do odpowiedniego zespołu.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

ada_hurtownia_pl
#2 Obserwator#

Również proszę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów dla konta Ada_hurtownia_pl

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ada_hurtownia_pl zgłoszę Twoją prośbę, ale abym mogła to zrobić, potrzebuję od Ciebie informacji, dlaczego nie chcesz, aby w Twoich ofertach działało automatyczne tworzenie zestawów? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ada_hurtownia_pl
#2 Obserwator#

Z takich samym powodów co sprzedający powyżej. Zestawy są połączone byle jak, tworzy się ich masa tygodniowo, są kompletnie nieefektywne, przez miesiące nie sprzedał się żaden. Sorry ale wychodzimy na **piiip**ów mając w zestawie dwa kompletnie nie pasujące do siebie produkty.
Mało tego, jeśli ja dodam zestaw, który ma sens, bo kupujący kupują takie produkty razem, to widnieje on na 2-3 pozycji pod waszymi automatycznymi.
Stanowczo powinniście dodać opcję, aby mieć możliwość wyboru łączenia produktów automatycznie w zestawy, a nie musimy się wszyscy po kolei prosić...
Trochę szacunku do siebie. Trzeba komuś zapłacić żeby pilnował i wyłączał te "automatyczne zestawy"

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ada_hurtownia_pl ok, rozumiem, dziękuję za wyjaśnienie. 
Poprosiłam o wyłączenie automatycznych zestawów na Twoim koncie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bhpmario
#7 Wielbiciel#

Zgłaszam się z prośbą o wyłączenie automatycznych zestawów ofertowych dla konta: BHPmario. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@bhpmario zgłoszę Twoją prośbę, ale potrzebuję uzasadnienia. Czy możesz napisać, dlaczego chcesz zrezygnować z automatycznych zestawów? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bhpmario
#7 Wielbiciel#

Zaczynamy tworzyć je ręcznie, sporo automatycznych zestawów jest nielogicznie połączonych np. (kurtka zimowa i krótkie spodenki) i musimy  je usuwać, to już lepiej żeby się automatycznie nie tworzyły.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@bhpmario ok, dziękuję! Przekazałam Twoją prośbę o wyłączenie tworzenia automatycznych zestawów. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ADMS7
#1 Nowicjusz#

Również prosimy o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów, zestawy sa tworzone bezsensownie, np pieczątki błyskowe(pre-ink, EOS,fash) są łączone z tuszami do zwykłych pieczątek, to może świadczyć o braku kompetencji sprzedającego. Jezeli będzie taka potrzeba to sami utworzymy zestawy. Dotyczy konta ADMS7

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @ADMS7. Przekazałam Twoją prośbę o wyłączenie tworzenia automatycznych zestawów.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ClothesHolic
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, 

Przekazał Pan, ale nieskutecznie. Proszę ponownie o wyłączenie tworzenia automatycznych zestawów. Rozmiar 56 nijak się ma do 36.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @ClothesHolic! Ponowiłam Twoją prośbę o wyłączenie automatycznych zestawów. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów