anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów

ares_
#14 Krzewiciel#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Da się wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?

Algorytm tworzy za dużo zestawów z produktów których absolutnie nie chcemy razem sprzedawać lub z takich które teoretycznie do siebie pasują ale parametry się nie zgadzają i jak klient kupi razem te produkty to będziemy mieli problem. Ja jako klient jak bym zobaczył niektóre zestawy na koncie sklepu to od razu unikał bym zakupów  w tym miejscu bo widać, że tworzył je ktoś kto absolutnie nie zna się na tym co sprzedaje.

oznacz moderatorów
87 ODPOWIEDZI 87

ada_hurtownia_pl
#2 Obserwator#

Również proszę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów dla konta Ada_hurtownia_pl

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ada_hurtownia_pl zgłoszę Twoją prośbę, ale abym mogła to zrobić, potrzebuję od Ciebie informacji, dlaczego nie chcesz, aby w Twoich ofertach działało automatyczne tworzenie zestawów? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ada_hurtownia_pl
#2 Obserwator#

Z takich samym powodów co sprzedający powyżej. Zestawy są połączone byle jak, tworzy się ich masa tygodniowo, są kompletnie nieefektywne, przez miesiące nie sprzedał się żaden. Sorry ale wychodzimy na **piiip**ów mając w zestawie dwa kompletnie nie pasujące do siebie produkty.
Mało tego, jeśli ja dodam zestaw, który ma sens, bo kupujący kupują takie produkty razem, to widnieje on na 2-3 pozycji pod waszymi automatycznymi.
Stanowczo powinniście dodać opcję, aby mieć możliwość wyboru łączenia produktów automatycznie w zestawy, a nie musimy się wszyscy po kolei prosić...
Trochę szacunku do siebie. Trzeba komuś zapłacić żeby pilnował i wyłączał te "automatyczne zestawy"

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ada_hurtownia_pl ok, rozumiem, dziękuję za wyjaśnienie. 
Poprosiłam o wyłączenie automatycznych zestawów na Twoim koncie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bhpmario
#7 Wielbiciel#

Zgłaszam się z prośbą o wyłączenie automatycznych zestawów ofertowych dla konta: BHPmario. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@bhpmario zgłoszę Twoją prośbę, ale potrzebuję uzasadnienia. Czy możesz napisać, dlaczego chcesz zrezygnować z automatycznych zestawów? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bhpmario
#7 Wielbiciel#

Zaczynamy tworzyć je ręcznie, sporo automatycznych zestawów jest nielogicznie połączonych np. (kurtka zimowa i krótkie spodenki) i musimy  je usuwać, to już lepiej żeby się automatycznie nie tworzyły.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@bhpmario ok, dziękuję! Przekazałam Twoją prośbę o wyłączenie tworzenia automatycznych zestawów. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów