anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć powiadomienia?

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jak wyłączyć powiadomienia żebym włączył powiadomienia, przecież nie po to wyłączam powiadomienia żeby teraz przychodziły mi powiadomienia, abym włączył powiadomienia

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

pozycja  allegro.png

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

szymela54
Maestra

@KOGIEL_T Ot, to jest taki sobie (jeden z wielu) absurdzik allegrowy 🤣
A Ty czujesz się wtedy jak ten kot ze starego dowcipu, który znalazłszy się na pustyni wrzeszczał: "ja już nie ogarniam tej kuwety!"

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@KOGIEL_T podejrzewam, że nie da się wyłączyć powiadomień o włączeniu powiadomień, rozwiązanie to pewnie włączenie powiadomień 😉 
Przekazałam to do zespołu, który zajmuje się powiadomieniami, bo masz rację, trochę to nachalne. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika Takie wymuszone powiadomienia to podchodzą trochę pod nękanie. Ktoś co sporadycznie kupuje jakiś produkt może nie być zadowolony jak mu się podsuwa ciągle inne oferty.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

JA tam usunęłam apkę jeszcze z rok temu.. Spokój xD

Fair_Lady
#9 Pomysłodawca

Zastanawiam się, komu ta aplikacja w ogóle ma służyć. Toż nie da się niczego sensownie wybrać, na upartego można dokonać zakupu z gotowego już koszyka. 

oznacz moderatorów

Fair_Lady
#9 Pomysłodawca

Teraz dodatkowo po włączeniu powiadomień, na PC przy otwartej w tle karcie Allegro wyskakują  okienka JavaScript. Toż to faszyzm jest! 

Natomiast przy wyłączeniu ich w aplikacji Allegro ciągle tkwi oznaczenie na ikonce aplikacji, a po otwarciu aplikacji żadnych powiadomień nie ma. Wpędzacie klientów w paranoję?

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Fair_Lady, na jakim systemie zauważasz problem z powiadomieniami? Zgłosze to do działu odpowiedzialnego za aplikację, będę tylko jeszcze potrzebować informacji czy to najnowsza wersja aplikacji, jaka jest wersja systemu który pracuje na urządzeniu oraz jaki to model urządzenia.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Fair_Lady
#9 Pomysłodawca

Mam Windows 7 Prof. Dzięki za podjęcie się zgłoszenia. Allegro zaczyna używać agresywnych metod TEMU. No i chodzi o PC, a nie telefon z Androidem.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Fair_Lady  napisał(a):

Natomiast przy wyłączeniu ich w aplikacji Allegro ciągle tkwi oznaczenie na ikonce aplikacji, a po otwarciu aplikacji żadnych powiadomień nie ma.

Czyli ten problem występuje na PC?

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Fair_Lady
#9 Pomysłodawca

Ikonka na aplikacji to osobna sprawa. Aplikacji na razie nie usunęłam, bo wygodnie z nią odebrać przesyłkę. 

Przy włączeniu powiadomień javaskryptowe okienka wyskakują w prawym dolnym rogu ekranu na PC.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Fair_Lady dzięki za doprecyzowanie. Skonsultuję twoją sprawę i wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@KOGIEL_T takie powiadomienia (zachęty do włączenia powiadomień) wysyłamy maksymalnie co 10 dni i to tylko jeśli prowadzona jest kampania, więc realnie zachęta do włączenia powiadomień nie powinna być widoczna częściej, niż raz w miesiącu (możesz je usunąć jak pozostałe tinkerbelle).
Natomiast Twoje zgłoszenie trafiło do odpowiedniego zespołu i zostanie wzięte pod uwagę przy planowaniu kolejnych działań.  

Monika
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika  widzę, że moje zgłoszenie trafiło do odpowiedniego działu i teraz zamiast co 10 dni, to przychodzą co trzy dni 😁

KOGIEL_T_0-1761579724313.png

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ja mam jeszcze więcej. Już lecę po ipada xD...   Screenshot_20.png

Ostatnio przy zakupach wyzwanie nawet mi siedziało w koszyku i przeszkadzało w wyborze płatków:) Akurat się zastanawiałam miedzy kilkoma sprzedającymi, a to przy każdym było.... grrrr

I i tak nic im nie dało. Wzięłam od 3-ch zakupy z supermarketu w przedziale 45-49 zł, wyzwanie nie zrobione. A zaoszczędziłam więcej niż musiałabym dołożyć do zakupów dla 4 monetek z wyzwania xD.

Jeszcze trochę to odpalą losowania kuponów żywcem od chińczyków ściągnięte... Już tak samo na jednej stronie jak i na drugiej strach apkę instalować...