Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wyłączyć powiadomienia żebym włączył powiadomienia, przecież nie po to wyłączam powiadomienia żeby teraz przychodziły mi powiadomienia, abym włączył powiadomienia
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KOGIEL_T Ot, to jest taki sobie (jeden z wielu) absurdzik allegrowy 🤣
A Ty czujesz się wtedy jak ten kot ze starego dowcipu, który znalazłszy się na pustyni wrzeszczał: "ja już nie ogarniam tej kuwety!"
@KOGIEL_T podejrzewam, że nie da się wyłączyć powiadomień o włączeniu powiadomień, rozwiązanie to pewnie włączenie powiadomień 😉
Przekazałam to do zespołu, który zajmuje się powiadomieniami, bo masz rację, trochę to nachalne.
@la_nika Takie wymuszone powiadomienia to podchodzą trochę pod nękanie. Ktoś co sporadycznie kupuje jakiś produkt może nie być zadowolony jak mu się podsuwa ciągle inne oferty.
JA tam usunęłam apkę jeszcze z rok temu.. Spokój xD
Zastanawiam się, komu ta aplikacja w ogóle ma służyć. Toż nie da się niczego sensownie wybrać, na upartego można dokonać zakupu z gotowego już koszyka.
@KOGIEL_T takie powiadomienia (zachęty do włączenia powiadomień) wysyłamy maksymalnie co 10 dni i to tylko jeśli prowadzona jest kampania, więc realnie zachęta do włączenia powiadomień nie powinna być widoczna częściej, niż raz w miesiącu (możesz je usunąć jak pozostałe tinkerbelle).
Natomiast Twoje zgłoszenie trafiło do odpowiedniego zespołu i zostanie wzięte pod uwagę przy planowaniu kolejnych działań.
@la_nika widzę, że moje zgłoszenie trafiło do odpowiedniego działu i teraz zamiast co 10 dni, to przychodzą co trzy dni 😁
Ja mam jeszcze więcej. Już lecę po ipada xD...
Ostatnio przy zakupach wyzwanie nawet mi siedziało w koszyku i przeszkadzało w wyborze płatków:) Akurat się zastanawiałam miedzy kilkoma sprzedającymi, a to przy każdym było.... grrrr
I i tak nic im nie dało. Wzięłam od 3-ch zakupy z supermarketu w przedziale 45-49 zł, wyzwanie nie zrobione. A zaoszczędziłam więcej niż musiałabym dołożyć do zakupów dla 4 monetek z wyzwania xD.
Jeszcze trochę to odpalą losowania kuponów żywcem od chińczyków ściągnięte... Już tak samo na jednej stronie jak i na drugiej strach apkę instalować...