anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć powiadomienia?

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jak wyłączyć powiadomienia żebym włączył powiadomienia, przecież nie po to wyłączam powiadomienia żeby teraz przychodziły mi powiadomienia, abym włączył powiadomienia

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

pozycja  allegro.png

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

szymela54
Maestra

@KOGIEL_T Ot, to jest taki sobie (jeden z wielu) absurdzik allegrowy 🤣
A Ty czujesz się wtedy jak ten kot ze starego dowcipu, który znalazłszy się na pustyni wrzeszczał: "ja już nie ogarniam tej kuwety!"

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@KOGIEL_T podejrzewam, że nie da się wyłączyć powiadomień o włączeniu powiadomień, rozwiązanie to pewnie włączenie powiadomień 😉 
Przekazałam to do zespołu, który zajmuje się powiadomieniami, bo masz rację, trochę to nachalne. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika Takie wymuszone powiadomienia to podchodzą trochę pod nękanie. Ktoś co sporadycznie kupuje jakiś produkt może nie być zadowolony jak mu się podsuwa ciągle inne oferty.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

JA tam usunęłam apkę jeszcze z rok temu.. Spokój xD

Fair_Lady
#9 Pomysłodawca

Zastanawiam się, komu ta aplikacja w ogóle ma służyć. Toż nie da się niczego sensownie wybrać, na upartego można dokonać zakupu z gotowego już koszyka. 

oznacz moderatorów

la_nika

@KOGIEL_T takie powiadomienia (zachęty do włączenia powiadomień) wysyłamy maksymalnie co 10 dni i to tylko jeśli prowadzona jest kampania, więc realnie zachęta do włączenia powiadomień nie powinna być widoczna częściej, niż raz w miesiącu (możesz je usunąć jak pozostałe tinkerbelle).
Natomiast Twoje zgłoszenie trafiło do odpowiedniego zespołu i zostanie wzięte pod uwagę przy planowaniu kolejnych działań.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika  widzę, że moje zgłoszenie trafiło do odpowiedniego działu i teraz zamiast co 10 dni, to przychodzą co trzy dni 😁

KOGIEL_T_0-1761579724313.png

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ja mam jeszcze więcej. Już lecę po ipada xD...   Screenshot_20.png

Ostatnio przy zakupach wyzwanie nawet mi siedziało w koszyku i przeszkadzało w wyborze płatków:) Akurat się zastanawiałam miedzy kilkoma sprzedającymi, a to przy każdym było.... grrrr

I i tak nic im nie dało. Wzięłam od 3-ch zakupy z supermarketu w przedziale 45-49 zł, wyzwanie nie zrobione. A zaoszczędziłam więcej niż musiałabym dołożyć do zakupów dla 4 monetek z wyzwania xD.

Jeszcze trochę to odpalą losowania kuponów żywcem od chińczyków ściągnięte... Już tak samo na jednej stronie jak i na drugiej strach apkę instalować...