anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakość sprzedaży, dziwne wyliczenie?

MAMY ROZWIĄZANIE!
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Powiedźcie mi czemu tak błaha sprawa daje aż tak duże skoki punktacji ?

Brak pytań mam - 100 punktów i status super dostałem zapytanie i + 100 punktów i Super + ktoś tam źle wyważył punktację 😞 to że mam super opisane produkty i w wakacje mniej zamówień dostaję po jakości 😞 muszę se sam sobie zadawać pytania 😄

jakosć2.jpgjakość.jpg

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 jeszcze tam zaglądasz ?, mnie już przeszło ,, i życie stało się lepsze ,,

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria tak ogólnie pisze, też mi to zwisa, nawet to na nic nie wpływa czy mam super czy super +, nawet ostatnio nie mając pytań i super 330 punktów miałem większą sprzedaż niż jak miałem super + 🙂

bardziej mi chodzi o wagę tych punktów ?

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 Wywołaj MSR. G , 🤣

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kostas11 tak, faktycznie jest różnica w ilości punktów, ale jeśli nie masz pytań możesz uzyskać punktu w mierze braku pytań:

image.png

Jest to zależne od ilości ofert jaką masz. Do średniego czasu pytań liczmy też dyskusje:

image.png

Za dyskusje jeśli też nie masz tam wiadomości to również możesz uzyskać punkty w mierze:

image.png

Dlatego są te miary dodatkowe, aby to wyrównać. Jednak zależne jest to od ilości zamówień i ofert.
   Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

😁

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek my to wiemy, tylko pytanie czemu jest tak dużo punktów za te **piiip**oły, mam wystawić 500 ofert na siłę żeby mieć więcej punktów, jak to ma się do jakości ?

Skok w tym przypadku to powinno być max 50 punktów a nie 100 czy 140 😞

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 oj... tam , trudne pytania zadajesz . Powadziłem konwersację z pomocą , na początku szybko odpowiadali wklejkami , ale w miarę nacisku z mojej strony i podawaniu coraz istotniejszych argumentów  i trudniejszych pytań z mojej strony czas odpowiedzi konsultantów wydłużał się proporcjonalnie do siły moich argumentów i trudności zapytań  ,aż ostatecznie zanikł.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kostas11 rozumiem i dziękuję za podzielenie się swoją opinią. Oczywiście mogę przekazać Twoją opinię do odpowiedniego zespołu, który jest za to odpowiedzialny.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek super jak przekażesz 😉