Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam takie pytanie, gdyż kiedyś nie posiadałem kodów kreskowych z bazy GS1, kupiłem je na allegro a z tego co mi wiadomo trzeba wszystkie kody pozmieniać w starych ogłoszeniach tak aby były z bazy GS1, więc kupiłem kody z GS1, założyłem produkty, odczekałem 2 tygodnie.
Problem w tym że gdy tworze nowy produkt to oczywiście kod się dodaje bez żadnego problemu i się zapisuje, natomiast gdy chcę edytować stary produkt i chcę zmienić w nim kod kreskowy na nowy który jest z bazy GS1 to produkt się zapisuje aczkolwiek nie dodaje się do katalogu allegro w szczegółach oferty.
Tutaj wysyłam zdjęcie gdy wstawiam nowy produkt, dodaje się kod bez żadnego problemu.
A gdy chcę edytować stary produkt, edytuję produkt, wpisuję kod, następnie zapisuje, wchodzę w szegóły produktu i kodu dalej nie ma, odczekałem nawet +/- tydzień.
Gdy zgłaszałem błąd w ofercie i tam wpisywałem kod kreskowy nowy to sprawa wygląda tak samo 😕
Co mam zrobić w tej sprawie ?
@Shop4Fans Prześlij proszę zrzuty ekranu z widokiem próby wprowadzenia zmiany w formularzu "Zgłoś błąd w produkcie". Wskaż też którego produktu dotyczy to zgłoszenie.
Zgłosiłem błąd w produkcie, zgłoszenie zostało zatwierdzone a kodu dalej nie ma w szczegółach produktu, wysyłam zrzut ekranu, zrobiłem 7 prób..
np.
@Shop4Fans po co kolejny wątek dostałeś odpowiedź https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/problem-z-ean/m-p/727648/highlight/true#M1... że to nie wina allegro i co nam zrobisz 😄
Wybacz nie przesiaduje tutaj dniami i nocami, jeśli cię to obraziło że dodałem nowy wątek to bardzo Cię przepraszam
A czy jest mozliwe że nie potraficie ich zmienić z tego powodu że mam włączoną sprzedaż na czechy ?