Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Allegro ma kolejną awarię dotycząca śledzenia przesyłek InPost !!!
W dniu dzisiejszym 30.04.2025 o godz. 06:00 nadałem przesyłkę w paczkomacie o numerze 610274088596300118359721 do zamówienia - 37dc6020-2531-11f0-95b6-fb00faac1637
Kurier odebrał przesyłkę z paczkomatu o godz. 07:17 - informacje ze strony śledzenia InPost ,
natomiast na stronach Allegro przesyłka nadal ma statut - "OCZEKUJE NA NADANIE"
Przesyłka została nadana przez system Allegro (WzA)
Co się dzieje ????
@kakabe_2007 Witaj w klubie " Allegro, nic nie gro".
@kakabe_2007 Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z informacją.
@w_kiwi Dziękuje i czekam na informację.
Kolejne zamówienie - 31eb74a0-2593-11f0-b8f6-3b08e8385be3
numer listu - 610274088502495115379396
Ta sama sytuacja - co prawda przesyłka jeszcze nie nadana w paczkomacie ale wyświetlane parametry wskazują że system Allegro mimo wygenerowania przesyłki przez WzA nie widzi tej przesyłki
@kakabe_2007 Bardzo mi przykro, ale otrzymałam potwierdzenie, że jest to szerszy problem ze statusami przesyłek. Pracujemy już nad rozwiązaniem. Jak tylko problem zostanie wyeliminowany, statusy się zaktualizują. Będę informować.
Problem został wyeliminowany. Statusy powinny już być zaktualizowane.
@w_kiwi Czyli jutro wszystkie przesyłki InPostu otrzymają statut " NIE WYSŁANE W TERMINIE"
Czy tak ????
@w_kiwi Oznaczyła Pani temat jako "Problem rozwiązany" - problem nie jest rozwiązany bo w dalszym ciągu system nie widzi tych przesyłek
Trochę na wyrost ...........
@kakabe_2007 To nie jest rozwiązanie problemu, tylko oznaczyłam swój komentarz w ten sposób, aby inni forumowicze mogli łatwo dotrzeć do tej informacji, zamiast zakładać nowe wątki.
@w_kiwi 👍
A co z jutrzejszymi statystykami sprzedaży ???? Podejrzewam że tysiące sprzedawców ze zdziwieniem zobaczy że przesyłki według systemu Allegro nie zostały wysłane !
Czy automatycznie wyłączycie "punkty karne" za to że system ma awarie ?
Allegro nie wczytuje numeru przesyłki. Czy jest awaria?
@AVIS_balustrady Tak jest awaria !!!
Od kliku dni listy przewozowe InPostu jakoś tak "dziwnie " się zachowywały - nie można było zmienić ani dodać nowego numeru przesyłki ...... chyba któryś z informatyków w ramach zabicia nudy w pracy postanowił sobie poeksperymentować ........
U nas nie działa DPD