anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupujący otrzymał niewłaściwy towar

OutletTraffic
#8 Zapaleniec

Witam. Tak jak w tytule, kupujący otrzymał niewłaściwy towar(pomyłka przy oklejaniu etykiet). 

Za pomyłkę przeprosiliśmy i utworzyliśmy nowa przesyłkę z właściwym produktem.

Problem pojawił się gdy poprosiliśmy go o zwrot błędnego produktu. Kupujący twierdzi że zniszczył goz szukając w przesyłce właściwego produktu.

Kupujący otrzymał 4 pudełka na prezent, które otwiera się na klapkę. Nawet jeśli w ekscytacji zniszczył pierwsze pudełko nieumiejętnie je otwierając, to pozostałe 3 pudełko mógł zniszczyć tylko po złości.

Jest też możliwość, że pudełka bardzo mu się spodobały i chce zjeść ciasto, i mieć ciastko. 

Oczywiście żadnych zdjęć zniszczonych produktów nie ma, pudełka zostały zniszczone i wyparowały 😄

Jakie postępowanie w takiej sytuacji sugerują pracownicy allegro oraz starzy wyjadacze?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

"Nie mam i co mi zrobisz" tak Ci zasugerował i nikt go za to nie ukarze ,chyba że będzie go zżerać sumienie. 

oznacz moderatorów

OutletTraffic
#8 Zapaleniec

A 405 i 410 KC?

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@OutletTraffic zwrot kasy za to co zamówił minus za pudełka i oberwanie negatywem

oznacz moderatorów

OutletTraffic
#8 Zapaleniec

Pudełka więcej warte, niż to co zamówił 😄

oznacz moderatorów

OutletTraffic
#8 Zapaleniec

Czy doczekam się odpowiedzi jakiejś osoby moderującej?

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@OutletTraffic zawołam ci bo bez przycisku jak bez ręki, podaj im od razu nr zamówienia bo bedą prosić jak ich znam  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

tom-24pl
#8 Zapaleniec

Raczej moderatorzy odpiszą, że nie są kompetentni do udzielania porad prawnych. Najlepsze rozwiązanie jak powyżej innej opcji nie widzę niestety.

oznacz moderatorów