Witam. Tak jak w tytule, kupujący otrzymał niewłaściwy towar(pomyłka przy oklejaniu etykiet).
Za pomyłkę przeprosiliśmy i utworzyliśmy nowa przesyłkę z właściwym produktem.
Problem pojawił się gdy poprosiliśmy go o zwrot błędnego produktu. Kupujący twierdzi że zniszczył goz szukając w przesyłce właściwego produktu.
Kupujący otrzymał 4 pudełka na prezent, które otwiera się na klapkę. Nawet jeśli w ekscytacji zniszczył pierwsze pudełko nieumiejętnie je otwierając, to pozostałe 3 pudełko mógł zniszczyć tylko po złości.
Jest też możliwość, że pudełka bardzo mu się spodobały i chce zjeść ciasto, i mieć ciastko.
Oczywiście żadnych zdjęć zniszczonych produktów nie ma, pudełka zostały zniszczone i wyparowały 😄
Jakie postępowanie w takiej sytuacji sugerują pracownicy allegro oraz starzy wyjadacze?
"Nie mam i co mi zrobisz" tak Ci zasugerował i nikt go za to nie ukarze ,chyba że będzie go zżerać sumienie.
A 405 i 410 KC?
@OutletTraffic zwrot kasy za to co zamówił minus za pudełka i oberwanie negatywem
Pudełka więcej warte, niż to co zamówił 😄
Czy doczekam się odpowiedzi jakiejś osoby moderującej?
@OutletTraffic zawołam ci bo bez przycisku jak bez ręki, podaj im od razu nr zamówienia bo bedą prosić jak ich znam @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Raczej moderatorzy odpiszą, że nie są kompetentni do udzielania porad prawnych. Najlepsze rozwiązanie jak powyżej innej opcji nie widzę niestety.