anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Logowanie w aplikacji na konto firmowe

__gocha__
#9 Pomysłodawca

POMOCY !!!

Znowu zmiany na minus... zmieniono wyglad aplikacji allegro w telefonie i w zaden sposob nie moge sie teraz zalogowac na konto firmowe,mam tylko lokalne bez dostepu do SALES CENTER

Ktos pomoze ? byc moze tym razem mnie to przerowlo ale nie umiem tego ustawic

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@__gocha__ o ile mi wiadomo dostęp do salcesonu jest tylko przez przeglądarkę internetową?

oznacz moderatorów

__gocha__
#9 Pomysłodawca

do wczoraj normalnie dzialalo mi w telefonie

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@__gocha__ pierwsze słyszę żeby była aplikacja mobilna sales center 

może moderatorzy wiedzą czy były jakieś zmiany 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

__gocha__
#9 Pomysłodawca

Do wczoraj  dzialalo ,panel sprzedazowy tez byl widoczny, a dzis juz nie 🙂 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@__gocha__ dostęp do Sales Center jest wyłącznie w przeglądarce.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

__gocha__
#9 Pomysłodawca

Juz to wiem niestety ,najgorsza zmiana jaka powstala.Nie kazdy ma magazyn tam gdzie nadaje przesylki.Komputer mam pare kilometrow dalej wiec ta zmiana to tragedia!!!  do tego jak sprawdzam czy przesylka z allegro zostala odebrana przez kuriera  wyskakuje blad 404  jak wiec sprawdzac czy kurier odebral przesylke z allegro one ?

oznacz moderatorów

__gocha__
#9 Pomysłodawca

jeszcze jeden rodzynek przy otrzymaniu ankiety na FB ten sam blad 404 nie mozna ocenic tego co popsuto!

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@__gocha__ rozumiem, możesz swoimi pomysłami dzielić się również w zakładce "Zgłoś swój pomysł".

Jaki dokładnie komunikat błędu widzisz?

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

__gocha__
#9 Pomysłodawca

Ups, nic tu nie ma  404 z linku ktory dostalam na FB odrazu przelogowuje mnie z takim haslem i dokladnie to samo jak chce sprawdzic czy kurier odebral przesykle

"

Ups, nic tu nie ma

Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@__gocha__ rzeczywiście wiemy o tym problemie. Już pracujemy nad przywróceniem funkcjonalności. 

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów