Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
POMOCY !!!
Znowu zmiany na minus... zmieniono wyglad aplikacji allegro w telefonie i w zaden sposob nie moge sie teraz zalogowac na konto firmowe,mam tylko lokalne bez dostepu do SALES CENTER
Ktos pomoze ? byc moze tym razem mnie to przerowlo ale nie umiem tego ustawic
@__gocha__ o ile mi wiadomo dostęp do salcesonu jest tylko przez przeglądarkę internetową?
do wczoraj normalnie dzialalo mi w telefonie
@__gocha__ pierwsze słyszę żeby była aplikacja mobilna sales center
może moderatorzy wiedzą czy były jakieś zmiany
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Do wczoraj dzialalo ,panel sprzedazowy tez byl widoczny, a dzis juz nie 🙂
@__gocha__ dostęp do Sales Center jest wyłącznie w przeglądarce.
Juz to wiem niestety ,najgorsza zmiana jaka powstala.Nie kazdy ma magazyn tam gdzie nadaje przesylki.Komputer mam pare kilometrow dalej wiec ta zmiana to tragedia!!! do tego jak sprawdzam czy przesylka z allegro zostala odebrana przez kuriera wyskakuje blad 404 jak wiec sprawdzac czy kurier odebral przesylke z allegro one ?
jeszcze jeden rodzynek przy otrzymaniu ankiety na FB ten sam blad 404 nie mozna ocenic tego co popsuto!
@__gocha__ rozumiem, możesz swoimi pomysłami dzielić się również w zakładce "Zgłoś swój pomysł".
Jaki dokładnie komunikat błędu widzisz?
"
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
@__gocha__ rzeczywiście wiemy o tym problemie. Już pracujemy nad przywróceniem funkcjonalności.