anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Może ktoś wyjaśnić o co chodzi nowego :...Tytuł Twojej oferty "

ploma
#11 Animator#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Wystawiam kolejny przedmiot tej samej firmy. Opis i tytul pobrany z Katalogu.  Nagle wywalony komunikat:

Tytuł Twojej oferty lub jej dalszy opis może wprowadzać w błąd co do pochodzenia towaru, jego producenta lub marki i tym samym naruszać prawa firmy, która współpracuje z nami w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw. W opisie Twoich ofert używasz zarejestrowanego słownego znaku towarowego w celu sprzedaży produktu innej marki (widocznej w sekcji ‘Parametry’).

O co znowu chodzi?

ploma_0-1743872176547.jpeg

ploma_0-1743872346833.jpeg

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Witaj w klubie. Zauważ że w komunikacie nie piszą że narusza, ale że może naruszać. Ja już to przerabiałam, niestety bez skutku.

oznacz moderatorów

ploma
#11 Animator#

@cztery_bez_atu To czekamy co odpiszą... Juz ręce opadają od tego wszystkiego. Generalnie nie muszę tego tu wystawiać i wystawiłem gdzie indziej, ale po prostu ciągle coś nowego, żeby tylko utrudnić życie. Eh...

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@ploma Co to za oferta oraz jaki jest tytuł oferty? 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ploma
#11 Animator#

@N_Nitka28  Zerknij, proszę na pierwsze zdjęcie. Jest tam dokładnie pokazany tytuł. 

Wiertarka kątowa Bosch GWB 12V-10 - bez aku i ładowarki + WALIZKA

EAN 3165140773256

Opis wzięty z Waszego Katalogu (chociaż nie wiem czy to Wasz, bo jak są błedy w Katalogu to okazuje się że wina Sprzedawcy i lecą upomnienia - tak więc opis wziety z Katalogu tego na Allegro)

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@ploma Weryfikuję sprawę z odpowiednim zespole. 

Wysyłam również stronę o Programie Współpracy w Ochronie Praw.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ploma
#11 Animator#

@N_Nitka28 

Szanowna Pani. Wiem, że to nic nie da. Wasze weryfikowanie będzie argumentowane znowu jakimiś bzdurnymi przepisami. Szkoda Pani fatygi, bo jak widać i tak macie mnóstwo tu pracy. Cały żal i pretensje Sprzedawców koncentrują się na Was moderatorach, chociaż wiemy że jesteście tylko pracownikami i to nie Wy jesteście winni. Przedmiot został wystawiony na innym, konkurencyjnym portalu i myślę, ze nie ma potrzeby kontynuacji tematu. I tak zostanie sprzedany, a więc nie ma sensu drążyć tematu., Chciałem tylko zwrócić uwagę, że sprzedawanie tu jest coraz trudniejsze, obostrzenia są czasami chore, winni są zawsze Sprzedający a Allegro jako firma nigdy. Miłego wieczoru.

oznacz moderatorów