anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nałożone ograniczenie na konto

MAMY ROZWIĄZANIE!
artseries_pl
#7 Wielbiciel

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 
Cześć! Czy możemy prosić o pomoc w sprawie nałożonego ograniczenia na konto?  

Kupujący dokonał zwrotu zamówienia (2 paczek) jednak wybrany przez niego kurier ich nie dostarczył (nie znalazł adresu pod którym jesteśmy od 15 lat..). Paczki wróciły do Klienta. Po otrzymaniu wiadomości w tej sprawie od Klienta zleciliśmy natychmiastowy zwrot wpłaty i wykonaliśmy zlecenie odbioru tych paczek swoim kurierem, dodatkowo wkleiliśmy potwierdzenie zlecenia w prowadzonej Dyskusji. Sprawę uznaliśmy za zakończoną. 
Niestety Kupujący po kilku dniach napisał wiadomość w dyskusji, że kurier nie odebrał paczek - tą wiadomość z nieznanego nam powodu przeoczyliśmy. Odpowiedzieliśmy na nią po kilku dniach, po ponownej wiadomości Klienta i konsultantki Allegro. Oczywiście konsultantka od razu nałożyła ograniczenie. 
My wyjaśniliśmy i przeprosiliśmy za nasze niedopatrzenie w związku z brakiem odpowiedzi oraz ponownie zleciliśmy odbiór paczek. Nic w tej sprawie więcej nie możemy zrobić. 
Kontakt z obsługą wygląda tak, że dopiero po 2 dniach otrzymaliśmy jakąkolwiek odpowiedź. Nie możemy normalnie funkcjonować z ograniczeniem a nie uważamy, że jest ono słuszne.

Prosimy o indywidualne podejście do zgłoszenia i o pomoc. 

Z góry dziękujemy

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@artseries_pl Z tego co widzę napisałeś już do nas w tej sprawie w zgłoszeniu mailowym. Kwestie blokady konta można wyjaśnić wyłącznie w prywatnej korespondencji, dlatego ja niestety nie jestem w stanie rozwiązać Twojego problemu 😞 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
artseries_pl
#7 Wielbiciel

Dzięki za odpowiedź. Liczyłem, że może ktoś z Was będzie w stanie przyjrzeć się sprawie "po ludzku". Sprawa praktycznie załatwiona, pieniądze oddane, zlecenie paczek wypisane a przez jedną wiadomość z informacją, że kurier nie odebrał przesyłek, na którą nie odpowiedzieliśmy robi się Super Sprzedawcy taki problem. To nie jest podejść partnerskie tylko dyktatorskie.

oznacz moderatorów