Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą otrzymałem odpowiedź od @InPost o treści:
"odbiory paczek w sobotę nie gwarantują nadanie paczki w sobotę.
Przesyłka może być odebrana z maszyny, ale jej doręczenie do Odbiorcy przewidujemy na wtorek"
To znaczy, że paczka podjęta z maszyny i zeskanowana przez kuriera w sobotę według Allegro jest nadana, ale dla InPost już niekoniecznie.
Taka przesyłka według Allegro jest przewidziana do doręczenia w poniedziałek, ale przez InPost we wtorek.
Ktoś wyjaśni o co chodzi?
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@fox_paws W praktyce jednak większość jest dostarczana w poniedziałek. U mnie jakieś 100% 😎 Jednak wolą podać termin późniejszy, bo są ostrożni. Tym się różni InPost od Allegro, które podaje terminy na wyrost.
@TomBanknoter Dlaczego w takim razie w Allegro wyświetla się dostawa do Paczkomatu w poniedziałek? Może w końcu dogadają się, żeby nie wprowadzać w błąd.
@fox_paws W ofertach wyświetlamy najkorzystniejszy czas dla klientów.
@w_kiwi I dlatego potem mamy takie kwiatki jak tu:
@w_kiwi Czyli wprowadzacie w błąd. Wystarczy wyświetlać realny czas.
@fox_paws allegro w żadnym wypadku nie wprowadza w błąd, to jest sprytny zabieg "przewidywana dostawa" a nie gwarantowana 😄 sprzedane a resztą niech się martwi sprzedawca 😄
@kostas11 Tylko przez kogo przewidywana, jeśli nawet operator nie przewiduje dostawy w takim terminie.
@w_kiwi I tu kolejna ofiara Waszej dezinformacji:
Kiedy bedzie moja paczka dzisiaj miala byc i jej nie ma ? - Społeczność Allegro - 966909