anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

naruszenie regulaminu którego nie było

MAMY ROZWIĄZANIE!
Hadwao_net
#12 Orędownik

Witam,  

Od pewnego czasu zauważam, że po każdej edycji mojej aukcji @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ niezależnie od tego, czy zmieniam opis, czy tylko cenę oferta automatycznie otrzymuje status „zakończona”. Po jej ponownym wznowieniu wkrótce otrzymuję wiadomość e-mail z informacją, że moja aukcja rzekomo narusza regulamin serwisu, ponieważ zawiera dane kontaktowe sprzedawcy. sprawdziłem treść opisu oraz wszystkie zdjęcia i nie znalazłem w nich żadnych danych kontaktowych. Problem powtarza się za każdym razem, gdy dokonuję jakiejkolwiek edycji aukcji. Obecnie zauważyłem również, że na moim koncie zostały naliczone ujemne punkty za rzekome naruszenie regulaminu. Proszę o wskazanie, w którym dokładnie miejscu system wykrył dane kontaktowe, abym mógł usunąć ewentualny błąd i uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.

oznacz moderatorów
42 ODPOWIEDZI 42
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@the-foe  no i mają racje😉 tak, było jest i będzie, za każdym razem kiedy coś kupuje na Allegro dostaje ulotkę, że mogę kupić taniej z pominięciem Allegro, oraz link do strony sprzedającego😁

oznacz moderatorów
the-foe
#12 Orędownik

Ulotki nie są potrzebne, jak ktoś kupuje za 45 zł to Allegro jest dla niego stworzone. Jak ktoś chce kupić paletę papieru do drukarki to na Allegro kupi ryzę by przetestować a potem dzwoni i robi deal. Allegro nic z tym nie zrobi bo i jak? Muszą się cieszyc, ze choć ta ryza przez nich przechodzi. 

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@the-foe  no przecież o tym piszę , Allegro jest wyłącznie platformą testową, jak coś się nie podoba ,to zwrot Smart😉, a jak jest OK, to pośrednik nie potrzebny😁

oznacz moderatorów