anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nazwa handlowa - co to za nowy wymóg?

Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

wznawiam właśnie oferty odżywek do włosów i w każdej mi krzyczy żeby podać wartość „nazwa handlowa”. Co to za wymysł? Mam przepisać nazwę z tytułu oferty czy jak?  
podobnie w perfumach wprowadziliście jakiś czas temu parametr „linia” który w 90% przypadków jest bezużyteczny i bezsensowny. Tam też trzeba po prostu przepisywać nazwę zapachu? Bo linie zapachowe dotyczą jakiegoś nikłego procenta perfum, pozostałe to są po prostu perfumy o jakiejś nazwie, nie należące do żadnej linii. 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kostas11
#21 Demiurg#

@Health___Beauty siedzą tam ludki i robią konkursy jak utrudnić sprzedawcy życie 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@kostas11  pytanie czy poza tym jest jakiś sens wprowadzania tych parametrów (obowiązkowych dodajmy).

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Health___Beauty nie bierz tego na serio , zwykle wpisuję krótko ... puder , perfumy  ,dezodorant ... ot takie powszechnie znane znane słowa , lepiej nie wpisywać nic skomplikowanego bo z ich systemem nigdy nic nie wiadomo , nie rozpozna to wywali Ci ofertę .

HA!!  ... przypomniała mi się ostatnia kontrola ze skarbówki , przyszły 2 BABY !! , kontrolowały poprawność nazewnictwa na kasie i nagle jedna z nich zwraca się do mnie z ....wyrazem twarzy i pyta ,, co to jest serum ,, ...ręce mi opadły .

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@mdrogeria  pewnie myślały, że se rum sprzedajesz bez akcyzy😉

oznacz moderatorów

foto-hurtownia
#12 Orędownik#

@KOGIEL_T @mdrogeria albo, że potajemnie zajmuje się alchemią 😄

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@mdrogeria   Nie dziw się bo nie każdy to wie.  Zawsze warto zapytać fachowca, właśnie się o tym  przekonałeś, no i od razu przypomina się powiedzenie: nie ma głupich pytań...

Ja też nie wiedziałem, niby wyraz znany ale..?  Więc zapytałem wujka Gooogle i mam:

https://shibushi.pl/Czym-jest-serum-i-co-je-odroznia-od-kremu-blog-pol-1665656289.html

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@br.  no jednak myślę, ze 99% kobiet wie co to jest serum 😉

oznacz moderatorów