Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
wznawiam właśnie oferty odżywek do włosów i w każdej mi krzyczy żeby podać wartość „nazwa handlowa”. Co to za wymysł? Mam przepisać nazwę z tytułu oferty czy jak?
podobnie w perfumach wprowadziliście jakiś czas temu parametr „linia” który w 90% przypadków jest bezużyteczny i bezsensowny. Tam też trzeba po prostu przepisywać nazwę zapachu? Bo linie zapachowe dotyczą jakiegoś nikłego procenta perfum, pozostałe to są po prostu perfumy o jakiejś nazwie, nie należące do żadnej linii.
@Health___Beauty siedzą tam ludki i robią konkursy jak utrudnić sprzedawcy życie 😄
@kostas11 pytanie czy poza tym jest jakiś sens wprowadzania tych parametrów (obowiązkowych dodajmy).
@Health___Beauty nie bierz tego na serio , zwykle wpisuję krótko ... puder , perfumy ,dezodorant ... ot takie powszechnie znane znane słowa , lepiej nie wpisywać nic skomplikowanego bo z ich systemem nigdy nic nie wiadomo , nie rozpozna to wywali Ci ofertę .
HA!! ... przypomniała mi się ostatnia kontrola ze skarbówki , przyszły 2 BABY !! , kontrolowały poprawność nazewnictwa na kasie i nagle jedna z nich zwraca się do mnie z ....wyrazem twarzy i pyta ,, co to jest serum ,, ...ręce mi opadły .
@mdrogeria pewnie myślały, że se rum sprzedajesz bez akcyzy😉
@KOGIEL_T @mdrogeria albo, że potajemnie zajmuje się alchemią 😄
@mdrogeria Nie dziw się bo nie każdy to wie. Zawsze warto zapytać fachowca, właśnie się o tym przekonałeś, no i od razu przypomina się powiedzenie: nie ma głupich pytań...
Ja też nie wiedziałem, niby wyraz znany ale..? Więc zapytałem wujka Gooogle i mam:
https://shibushi.pl/Czym-jest-serum-i-co-je-odroznia-od-kremu-blog-pol-1665656289.html
@br. no jednak myślę, ze 99% kobiet wie co to jest serum 😉