Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówienia złożone u mnie do godz: 13:00 mam ustawione, że wysyłam tego samego dnia.
Wczoraj zamówienie nr c31a1680-fda6-11ef-bfae-7f809878a1d4
z godz. 13:02 u mnie wyświetla
czas na wysłanie do wt., 11 mar 2025, 23:59
przewidywany czas dostawy śr., 12 mar 2025
Wczoraj 10 mar 2025, 20:11 ocena negatywna, uzasadnienie "Nieterminowa dostawa"
W międzyczasie jeszcze zgłoszony zwrot tego zamówienia, dziś zostało rozliczone.
Proszę o usunięcie tej oceny, jest niezgodna z prawdą.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@_HolaOla_ ja bym sugerował usuwanie negatywów w takich sytuacjach. Są twarde dane na poparcie tego że tutaj sprzedawca ma rację, co z tego że było 2 minuty po granicznej? Graniczna to graniczna. Jak jest sekunda po północy to mamy nowy dzień i nie ma zmiłuj. Napisaliście sobie regulamin tak żeby wam pasowało i się nim zasłaniacie w 99%przypadków. A tutaj EWIDENTNIE jest racja po stronie sprzedawcy. Sugestia: bądźcie bardziej elastyczni w kwestiach "regulaminu" i obiektywnie w ocenie sytuacji
@lewgorzkowski to trochę pudrowanie trupa , klient otrzyma info o usunięciu i wystawi nową dodając inny byle jaki powód szargając niesłusznie opinię sprzedawcy .
@mdrogeria jeżeli następuje tego typu interwencja to nie powinno już być możliwości ponownego wystawienia opinii do tej transakcji
@lewgorzkowski takie kombinacje mogą tylko rozjuszyć klienta , po mojemu system ocen powinien żyć swoim życiem ,a statystyki swoim czyli oceny ocenami , są one subiektywne i nie powinny mieć wpływu na poziom jakości sprzedającego , a tak budzą skrajne emocje i często doprowadzają do niepotrzebnych starć.
@mdrogeria o tak by było najlepiej, duzi maja na to wywalone idą na ilość chocby slynny sklepallegro a mali i średni cierpią, bo to wali po punktach jakosci a boli zwłaszcza jak jest niesłusznie wystawiony...
Gadasz już jak pracownik allegro. A tak lubiłem Cię kiedyś czytać.
Czy zasługuję na negatywną ocenę za nieterminową przesyłkę, jeżeli nadałem paczkę w terminie, a opóźnienie wynikało z winy firmy kurierskiej?
wg tego portalu - tak
@Hadwao_net jak brzmi pytanie do nas?
Klientka złożyła u mnie zamówienie 26 lutego po godzinie 15-stej , zgodnie z deklarowanym czasem wysyłki paczkę nadałem 27 lutego. Klientka zamówiła przesyłkę opcją kurierską allegro kurier dpd. Paczka do klientki została dostarczona dopiero 5 marca. Klientka wystawiła mi ocenę negatywną za opóźnioną dostawę. Czy mogę liczyć na usuniecie negatywnej oceny skoro opóźniona dostawa nie była z mojej winy?
@Hadwao_net myślę że szybciej dogadasz się z klientem ( jak nie to przedsądowe wezwanie ) niż allegro Ci go usunie 😄
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
czy ten komentarz może być wykluczony z jakości mojej sprzedaży?
masz jakieś sugestie co do możliwych rozwiązań?
@_HolaOla_ należy zrobić to co jest tutaj postulowane od momentu wprowadzenia waszych wróżb co do czasu wysyłki
wy kłamiecie - obrywa sprzedawca
co zrobić: przestańcie kłamać
Mam biuro sprzedaży 6 kilometrów od magazynu. Na głównym magazynie leży towaru na 8 milionów. Ustawiam godzinę graniczną tylko po to, żeby zanim przyjedzie leniwy kurier DPD, DHL lub ten co nie nie odbiera wcale - czytaj ONE - jestem celowo przez Allegro narażany na negatywy. Z premedytacją i mnie to wk....