anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

negatywny komentarz

ARNOLD-II
#9 Pomysłodawca#

Zamówienia złożone u mnie do godz: 13:00 mam ustawione, że wysyłam tego samego dnia. 
Wczoraj zamówienie nr c31a1680-fda6-11ef-bfae-7f809878a1d4 
z godz. 13:02 u mnie wyświetla 

czas na wysłanie do wt., 11 mar 2025, 23:59

przewidywany czas dostawy  śr., 12 mar 2025

Wczoraj 10 mar 2025, 20:11 ocena negatywna, uzasadnienie "Nieterminowa dostawa"
W międzyczasie jeszcze zgłoszony zwrot tego zamówienia, dziś zostało rozliczone. 

Proszę o usunięcie tej oceny, jest niezgodna z prawdą. 

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
68 ODPOWIEDZI 68

Hadwao_net
#12 Orędownik#
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Hadwao_net jak brzmi pytanie do nas? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik#

Klientka złożyła u mnie zamówienie 26 lutego po godzinie 15-stej , zgodnie z deklarowanym czasem wysyłki paczkę nadałem 27 lutego. Klientka zamówiła przesyłkę opcją kurierską allegro kurier dpd. Paczka do klientki została dostarczona dopiero 5 marca. Klientka wystawiła mi ocenę negatywną za opóźnioną dostawę. Czy mogę liczyć na usuniecie negatywnej oceny skoro opóźniona dostawa nie była z mojej winy?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Hadwao_net myślę że szybciej dogadasz się z klientem ( jak nie to przedsądowe wezwanie ) niż allegro Ci go usunie 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

czy ten komentarz może być wykluczony z jakości mojej sprzedaży?

oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Klientka złożyła u mnie zamówienie 26 lutego po godzinie 15-stej , zgodnie z deklarowanym czasem wysyłki paczkę nadałem 27 lutego. Klientka zamówiła przesyłkę opcją kurierską allegro kurier dpd. Paczka do klientki została dostarczona dopiero 5 marca. Klientka wystawiła mi ocenę negatywną za opóźnioną dostawę. Czy mogę liczyć na usuniecie negatywnej oceny skoro opóźniona dostawa nie była z mojej winy?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Hadwao_net Proszę, podaj numer zamówienia, którego to dotyczy. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik#

70ba15b0-f44c-11ef-a26e-e179f375625c

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Hadwao_net Do zamówienia 70ba15b0-f44c-11ef-a26e-e179f375625c klient nie dodał komentarza w formie tekstu, a jedynie gwiazdki. Na do tego prawo i nie możemy domyślać się, za co wystawił taką ocenę. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik#

klient zaznaczył nieterminowa dostawa. Tu nie trzeba się domyślać za co był negatywny komentarz. Paczkę wysłałem w terminie a wasz kurier allegro one dowiózł ją 5 dni później niż planowano.  Zawinił kurier, nie ja. Kto ma teraz ponieść odpowiedzialność za obniżenie jakości sprzedaży?

oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik#

klient ma prawo do komentarza jednak ta ocena powinna zostać wykluczona z jakości sprzedaży ponieważ my jako firma dopełniliśmy wszystkich zasad allegro.

oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  to nie jest moją winą że zawiedliście  nie dostarczając przesyłki w terminie, proszę o usunięcie oceny z jakości sprzedaży. Mogę w końcu liczyć na pomoc ?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Hadwao_net powyżej wyjaśniliśmy, że w ocenie nie ma treści, dlatego nie możemy usunąć oceny do jakiej kupujący ma prawo.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  ja nie piszę o ocenie klienta tylko o usunięciu komentarza z jakości sprzedaży. Zostały odjęte mi punkty gdzie spełniłem wszystkie wasze warunki. To wasz kurier zawinił więc się pytam kto ma za to ponieść odpowiedzialność?  Proszę o wyjaśnienie

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Hadwao_net konsultuję sprawę, wrócę do Ciebie z informacją.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

MarkecikOnline
#8 Zapaleniec#

dziękuję

oznacz moderatorów

MarkecikOnline
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik#
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

masz jakieś sugestie co do możliwych rozwiązań?

@_HolaOla_ należy zrobić to co jest tutaj postulowane od momentu wprowadzenia waszych wróżb co do czasu wysyłki

wy kłamiecie - obrywa sprzedawca

co zrobić: przestańcie kłamać

oznacz moderatorów

MarkecikOnline
#8 Zapaleniec#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_    CZY MOGĘ W KOŃCU OTRZYMAĆ INFORMACJĘ NA ZADANE PRZEZE MNIE PYTANIE?

oznacz moderatorów