anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niepoważny Kurier Orlen Paczka!

big-apple0
#8 Zapaleniec#

Witam

Jak to jest że przy przygotowywaniu paczki i odbiorze kurierskiem Allegro podaje że Orlen odbierze paczkę do 18.30 a Pani sobie przyjeżdza o godzinie 14 i z miejsca mi **piiip**zieli że ona do 18 nie odbiera paczek... To jak to jest Allegro sobie od  tak z **piiip** wpisuje godziny odbioru przesyłek a kurier sobie może przyjechać kiedy chce ? To chyba nie halo! Albo poprawcie godziny odbioru albo nie wiem bo to już nie pierwsza taka akcja u mnie z kurierem Orlen. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

kostas11
#21 Demiurg#

@big-apple0 do 18:30 to również 14 😄 u mnie też się wyświetla że od 11 do 16:30 i nic nie zrobisz, ciesz się że przyjeżdża inni nie mają takiego szcześcia 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

Przecież DO 18.30 to nie znaczy dokładnie o 18.30. 14 jest przed 18.30 więc wszystko się zgadza. Ja mam dla Orlenu widełki 9-16 i raz przyjeżdża o 11, raz o 15 i nie robię afery, bo nie ma o co. 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@big-apple0  naprawdę myślisz, że kurier zjawia się u wszystkich jednocześnie o 18:30🤔

oznacz moderatorów

big-apple0
#8 Zapaleniec#

Kuriera DHL zamówiłem po odbiór przesyłek niby odbiór do 16 ej i nie przyjechał a jest 16:37 a potem Allegro zabierze punkty przez taki k****a debili!

oznacz moderatorów