Handluję workami na śmieci. Zadzwonił do mnie klient informując mnie że mam zawyżoną cenę i czy obniżę bo był zadowolony ale ktoś inny ma te same worki 3x taniej.
Klient kupił tam. Okazało się, że ktoś podpiął się pod moją ofertę i handluje workami 60 l zamiast 120l i 2x cieńszymi od innego producenta żerując na mojej ocenie produktu 5,0
Kupujący dostał to dziadostwo, zgłosił sprawę, dostał zwrot a sprzedający zamknął ofertę.
Wszystko niby ok, poza tym, że ktoś zdążył kupić u niego INNY PRODUKT niż mój i dał 1 gwiazdkę. Przez oszusta ja zostałem z bardzo zaniżoną oceną z 5.0 na 4,64 a nie mogę nic zrobić bo to tylko ocena a nie opinia o produkcie.
Co jeśli kolejne osoby które tam kupiły za jakiś czas ocenią negatywnie produkt?
Jest to bardzo prawdopodobne bo to były worki strasznie parszywej jakości.
To ma tak wyglądać?
Mogę na przykład podpiąć się pod ofertę PlayStation, handlować Pegasusami i na złość sprzedającym zrujnować ocenę produktu? To jest luka i legalny sposób na walkę z konkurencją czy robicie coś w takich przypadkach?
Tutaj link do oferty którą podpiął tamten sprzedawca pod moją.
https://allegro.pl/oferta/worki-na-smieci-odpady-bio-brazowe-120l-x-25-sztuk-18041309956
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@alfa-car dopytuję, jak możemy pomóc w tej sytuacji, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@alfa-car gotowe, opinia nie jest już widoczna przy Twoim produkcie.
Dziękuję bardzo.